Nedjelja, 19. svibnja 2024.

FOTO Podravkašice krenule s testiranjima na KIF-u, evo kako je to izgledalo

Tamo su rukometašice uz poštivanje epidemioloških mjera pristupile mjerenju indeksa tjelesne mase

- Oglas -

Prvi dan testiranja kondicijske pripremljenosti rukometašica Podravka Vegete u Sportsko dijagnostičkom centru na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu bio je uspješan, navode stranice kluba.

Standardna je to procedura na početku sezone pod nadzorom stručnjaka s Kineziološkog fakulteta. Osim mjerenja razine funkcionalnih i motoričkih sposobnosti testovi će pokazati i skočnost, snagu, brzinu, izdržljivost, ali i pokretljivost ruku i nogu. Očekuje ih i nastavak testiranja u Sportsko dijagnostičkom centru.

Sadržajan i prilično zahtjevan dan cure su zaključile u koprivničkom parku u sklopu Ljeta na Zrinskom u Belupovom nutricionističkom savjetovalištu na otvorenom. Tamo su rukometašice uz poštivanje epidemioloških mjera pristupile mjerenju indeksa tjelesne mase.

- Oglas -

Na uvid su dobile i rezultate analize sastava tijela koji su onakvi kakvi i moraju biti kod profesionalnih sportašica i sportaša. Napomenimo na kraju kako se dio cura odazvao i aktivnostima u sklopu Budi fit zone gdje su uz stručno vođenje odradile vježbe s loptama.

Foto: Ivan Brkić

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti