Petak, 29. rujna 2023.

[FOTO] Polet na oproštaju od sezone ostvario minimalnu pobjedu u Koprivnici

Na poluvremenu su dodijeljeni pehari i medalje mladim momčadima NK Koprivnice U13 i U15 koji su osvojili naslove prvaka u regionalnoj ligi

- Advertisement -

Na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici u subotu je odigrana utakmica 27. kola Treće nogometne lige sjever između Koprivnice i Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Polet je ostvario ‘Pirovu pobjedu’. Andrej Jurinić u završnici je matirao domaćeg vratara Ramaja, ali klub iz Svetog Martina svejedno se oprostio od naslova prvaka kojeg je osvojio Radnik Križevci.

Trener Koprivnice Bojan Tucaković u ovom je susretu dao priliku i igračima koji su kroz sezonu manje igrali, kao i juniorima.

- Advertisement -

Na poluvremenu su dodijeljeni pehari i medalje mladim momčadima NK Koprivnice U13 i U15 koji su osvojili naslove prvaka u regionalnoj ligi.

KOPRIVNICA – POLET (SNMN) 0:1 (0:0)
KOPRIVNICA – Gradski stadion ‘Ivan Kušek – Apaš’. Gledatelja 200. Sudac: Nino Vugrinec (Sveti Đurđ).
KOPRIVNICA: Ramaj, I. Delić, Petika, Lisjak, Palčić, Međurečan (od 55. Krstanović), Hajdinjak (od 81. Žuljević), Škvorc, F. Vuić (od 46. Arap), Kunštek, Anić (od 65. M. Delić).
TRENER: Bojan Tucaković.
POLET: Jambres, Štefanec (od 64. J. Žganec), Mesarić, L. Mezga (od 77. Lajtman), Žilić (od 77. D. Mezga), Mihalinec, Horvat, Patafta, S. Žganec (od 64. Horvatić), Perčić (od 57. Jurinić), Telebar.
TRENER: Želimir Orehovec.
STRIJELAC: 0:1 Jurinić (86).

FOTO: Miroslav Miletić/NK Koprivnica

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti