Srijeda, 17. travnja 2024.

FOTO Praznik nogometa u Koprivničkom Ivancu: mališani oduševili igrom, domaćin organizacijom

Iako je rezultat bio u drugom planu, spomenimo da je u U-9 kategoriji slavio Starigrad 4:0 pobjedom u finalu protiv ekipe Đelekovec/Drnje, dok je u U-13 najbolja bila ekipa Đelekovec/Drnje. Oni su u finalu minimalno slavili protiv Starigrada

- Oglas -

Sjajna atmosfera, odličan nogomet i vrhunska organizacija domaćina na čelu s predsjednikom Sinišom Bartolovićem i njegovim suradnicima i trenerima. Da, upravo je tako bilo na prvom Kupu Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec na nogometnom igralištu u Koprivničkom Ivancu. Proslava Dana Općine i Ivanje s tim super klincima i klincezama te njihovim ponosnim roditeljima zaista je upotpunjena.

Igralo se u dvije dobne kategorije, U-9 i U-13, sa sudjelovanjem čak 12 ekipa.

Pored djece iz Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec, igrali su i Tehničar Cvetkovec, Đelekovec/Drnje, Hlebine/Koprivnički Bregi/Glogovac, Koprivnica i Starigrad.

- Oglas -

Iako je rezultat bio u drugom planu, spomenimo da je u U-9 kategoriji slavio Starigrad 4:0 pobjedom u finalu protiv ekipe Đelekovec/Drnje, dok je u U-13 najbolja bila ekipa Đelekovec/Drnje. Oni su u finalu minimalno slavili protiv Starigrada.

Foto: Zvonimir Markač

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti