Nedjelja, 19. rujna 2021.

FOTO Prekodravac rasturio domaći pripremni turnir, osvojili ga bez primljenog gola

Ždrijeb je izgledao tako da je domaćin igrao s novovirovskim Graničarom, a Fugaplast je odmjerio snage s GOŠK-om. Prekodravac je s 4:0 bio bolji od Novog Virja dok je Fugaplast s 2:0 dobio GOŠK

Preporučujemo

U Ždali je proteklog vikenda održan memorijalni turnir za poginule branitelje Ždala 2021. Igrao se veliki nogomet, a sudionici su bili domaći NK Prekodravac Ždala, NK Fugaplast Gola, NK Graničar Novo Virje i NK GOŠK Gotalovo.

Ždrijeb je izgledao tako da je domaćin igrao s novovirovskim Graničarom, a Fugaplast je odmjerio snage s GOŠK-om. Prekodravac je s 4:0 bio bolji od Novog Virja dok je Fugaplast s 2:0 dobio GOŠK.

U utakmici za treće mjesto Graničar Novo Virje bio je bolji od GOŠK-a s 2:1, a u finalu je domaći Prekodravac pokazao zube i slavio s 4:0 protiv Fugaplasta. Najboljim igračem proglašen je Mislav Sony Sonarić iz Prekodravca, a iz iste ekipe bio je i najbolji strijelac Dorijan Šimeg. Najboljim golmanom proglašen je Ivan Varga, također iz Prekodravca.

“Ovim putem se zahvaljujemo svim ekipama na sudjelovanju te čestitke najboljim pojedincima turnira koji svi dolaze iz redova domaćina! Zahvaljujemo se svim sponzorima na čelu sa glavnim sponzorom Općinom Gola, zahvaljujemo svim članovima i upravi na donacijama i pomoći u organizaciji i pripremi turnira. Na čelu svega toga je naš dragi predsjednik Ivica Horvat bez kojega to ne bi bilo moguće organizirati” – naveo je NK Prekodravac na svojoj Facebook stranici.

Foto: Facebook NK Prekodravac

Najnovije objave