Srijeda, 4. listopada 2023.

FOTO Studenti na izletu otkrili sve čari našeg Kalnika

Po dolasku na Kalnik studenti su u pratnji turističkog vodiča obišli planinarsku stazu i Stari grad Veliki Kalnik. Nakon obilaska staze, organiziran je ručak u Planinarskom domu Kalnik, nakon kojeg su studenti nastavili druženje ispred planinarskog doma

- Advertisement -

U sklopu proljetnog programa oporavka za studente “Idemo van” Studentski centar Varaždin organizirao je izlet na Kalnik za članove Student servisa Koprivnica i Student servisa Križevci.

Po dolasku na Kalnik studenti su u pratnji turističkog vodiča obišli planinarsku stazu i Stari grad Veliki Kalnik. Nakon obilaska staze, organiziran je ručak u Planinarskom domu Kalnik, nakon kojeg su studenti nastavili druženje ispred planinarskog doma.

Studentski centar Varaždin – podružnice Koprivnica i Križevci ovim putem poziva studente, koji još nisu njihovi članovi, da se besplatno učlane te ostvare brojne pogodnosti:

- Advertisement -
  • pravo na rad posredstvom Student servisa na području cijele RH,
  • pravo na subvencije u privatnom smještaju,
  • pravo na bespovratne financijske potpore za projekte i dr.

Pogodnosti rada posredstvom Student servisa su sljedeće:

  • mogućnost za brzu i dobru zaradu,
  • stjecanje radnog iskustva tijekom studija,
  • garantirana isplata zarada za sve studente kojima je Student servis pronašao posao.

Sve što je potrebno za učlanjenje u Student servis studenti mogu pronaći na mrežnim stranicama: www.scvz.unizg.hr, na kojima se nalazi i web-servis za pretraživanje aktualnih poslova, preglednik ugovora i zarada, jelovnici studentskih restorana u Koprivnici i Križevcima te brojne druge korisne informacije za studente.

Za sva dodatna pitanja ili eventualne nejasnoće slobodno ih možete kontaktirati: 048/626-820; 091/2626-820; koprivnica@student-servis.hr ili krizevci@student-servis.hr (pon-pet; 7:00-15:00h).

U galeriji fotografija možete vidjeti dijelić vesele atmosfere s izleta na Kalnik…

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti