Nedjelja, 4. prosinca 2022.

FOTO Summer Cock festival: Brkovi zabavili Đurđevčane i brojne motocikliste, večeras nastupa Zabranjeno pušenje

Ulašteni motori, njihova buka i glasna rock-glazba na prostor oko utvrde privukli su velik broj gostiju i domaćih znatiželjnika. Motoristi su napravili i defile preko đurđevačkih gradskih ulica

Preporučujemo

I ove su godine Moto klub Legenda i Turistička zajednica Grada Đurđevca za sve zaljubljenike u brzinu i motore organizirali tradicionalni moto susret u Đurđevcu, ali ovoga puta podno utvrde Stari grad.

Ulašteni motori, njihova buka i glasna rock-glazba na prostor oko utvrde privukli su velik broj gostiju i domaćih znatiželjnika. Motoristi su napravili i defile preko đurđevačkih gradskih ulica.

Po povratku u Etno selo kod utvrde motoriste je dočekao odlično pripremljen grah, a nakon okrijepe zadržali su se na druženju uz moto igre – obaranja ruku, ispijanju pive i bacanju gume.

Za dobru atmosferu pobrinuli se se popularni Brkovi. Popularni punk/rock/folk sastav po običaju je priredio sjajnu feštu, a njihova žestoka svirka čula se po cijelom gradu.

Brkovi su do sada izdali sedam albuma, napisali mnoge hitove, a jučer je brojna publika mogla uživati u njima.

Kako je prošla večer u Đurđevcu i tko je sve došao na motorijadu i Brkove pogledajte u galeriji, a večeras ne zaboravite na koncert legendarnog Zabranjenog pušenja
koji će se održati ispred utvrde Stari grad s početkom u 21 sat.

Foto: Štefan Brajković/zvono.eu i djurdjevac.hr

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti