Utorak, 5. srpnja 2022.

FOTO Svečano otvoren trgovački centar City park Zelina

Na površini od otprilike 8.500 m2 smjestile su se trgovine Plodine, Müller, Jysk, Pepco, Tedi, Kik i Sinsay. Uz trgovine tu su i Vivas bar, Ljekarne Zagrebačke županije, dječje igralište te punionice eVozila

Preporučujemo

U Svetom Ivanu Zelini u četvrtak je svečano otvoren trgovački centar City park Zelina.

Na prigodnoj svečanosti nastupile su Zelinske mažoretkinje, a brojni građani sa zanimanjem su obišli novootvorene prostore.

Na površini od otprilike 8.500 m2 smjestile su se trgovine Plodine, Müller, Jysk, Pepco, Tedi, Kik i Sinsay. Uz trgovine tu su i Vivas bar, Ljekarne Zagrebačke županije, dječje igralište te punionice eVozila.

– Za naše građane to znači više od 100 novih radnih mjesta, za kupce znači mogućnost izbora. U proteklih godinu dana otvorena su čak tri nova trgovačka centra, od čega su dva potpuno nova i jedan višestruko nadograđeni. Južni prilaz centru grada dobio je novu vizuru, znatno ljepšu nego što je bila do sada. Čestitam obitelji Pisačić na uspješnoj realizaciji projekta te zahvaljujem svim zakupcima što su prepoznali priliku za ulaganje na prostoru našeg grada. Zahvaljujem i donatorima koji su povodom otvorenja donirali Dječji vrtić Proljeće, udrugu SRCE i DVD Zelinu. Izgradnju ovog centra, najavio sam još u travnju 2021. godine, no dežurni kritičari su to kao i obično popljuvali. Neke od njih vidio sam danas na otvorenju. City parku Zelina želim dugo i uspješno poslovanje – poručio je gradonačelnik Hrvoje Košćec.

FOTO: Radio Zelina

- Advertisement -

Najnovije objave