Četvrtak, 6. listopada 2022.

FOTO Svečanom sjednicom proslavljen Dan Općine Molve

Na sjednici su svečano dodijeljena i javna priznanja, a po prvi puta u povijesti Općine Molve dodijeljeno je javno priznanje imenovanja počasnim građaninom

Preporučujemo

Povodom obilježavanja Dana Općine Molve Općinsko vijeće je u nedjelju nakon svete mise održalo svečanu sjednicu.

Sjednicu je pred predstavnicima Koprivničko-križevačke županije, predstavnicima drugih općina, brojnim uzvanicima, poslovnim partnerima, mještanima s područja općine te drugim gostima otvorio predsjednik Općinskog vijeća Zdravko Tuba.

Zdravko Tuba
Zdravko Tuba // Foto: Općina Molve

Načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan je uz čestitku Dana Općine predstavio i istaknuo važne projekte koji su u punom tijeku svoje realizacije u 2022. te planove za naredno razdoblje.

Također, na sjednici su svečano dodijeljena i javna priznanja, a po prvi puta u povijesti Općine Molve dodijeljeno je javno priznanje imenovanja počasnim građaninom.

Zdravko Ivančan
Zdravko Ivančan // Foto: Općina Molve

Povijesnim značajem i proglašenjem Godine biskupa Đure Kokša, molvarski je biskup postumno proglašen počasnim građaninom Općine Molve.

Zahvalnice Općine Molve dodijeljene su Marijanu Dolencu, Mirjani Tubi, Mati Greguriću i Josipu Mehkeku, a Zlatne plakete Općine Molve dodijeljene su Jakobu Vinceku, Ankici Gazdek, Miji Feletaru, Bernardi Ivančan, Velebitu Rukavini i postumno Željku Vinceku.

Sebastijan Hontić
Sebastijan Hontić // Foto: Općina Molve

Svečana sjednica obilježena je nastupom glazbene i pjevačke sekcije KUD-a Molve te mladog svirača flaute Sebastijana Hontića iz Molvi.

Prisutnima su se obratili i koprivničko-križevački župan Darko Koren, a ispred predstavnika općina gostima se obratio načelnik Općine Gola Stjepan Milinković.

Stjepan Milinković
Stjepan Milinković // Foto: Općina Molve

Nakon sjednice održan je svečani ručak u molvarskom društvenom domu koji su pripremile vrijedne članice udruge žena Repaš i udruge žena Molve Grede, stoji na službenim stranicama Općine Molve.

Foto: Općina Molve

- Advertisement -

Najnovije objave