Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

FOTO Tehničar uvjerljiv protiv Picoka, Borac i Koprivnica ispali, uspješna oba Radnika, golijada u Sokolovcu i Glogovcu

U srijedu su se igrali susreti osmine finala Županijskog kupa. Bilo je i više nego zanimljivih rezultata na nekim utakmicama

Preporučujemo

- Advertisement -

Pravi europski ritam pomalo hvata naše odabrane županijske nogometne klubove. Pod odabrane mislimo na one koji igraju Županijski kup. Prije dva tjedna igrano je prvo kolo u kojem je nekoliko klubova ispalo, među njima i ivanečka Sloga, a priključili su se Mladost Kloštar Podravski, Koprivnica, Ferdinandovac, Tehničar Cvetkovec, Borac Imbriovec i križevački Radnik.

U srijedu su se igrali susreti osmine finala Županijskog kupa.

Ferdinandovac je s 2:0 pobijedio sigečku Mladost. Iako su gosti igrali s devet igrača, domaćin to nije iskoristio za uvjerljiviju pobjedu. Strijelci za Ferdinandovac bili su Palaić i Karan.

Tehničar je u Cvetkovcu bio iznimno raspoložen i pobijedio je đurđevački Graničar s 5:1. Strijelci za momčad Romana Sovića bili su Dimović u 19. minuti, Hlišć u 45. i 54. minuti, Grubešić u 64. minuti i Delić u 84. minuti. Za Graničar je u 37. minuti s 11 metara precizan bio Šemper, a dodajmo i da za domaćina u 48. minuti najstrožu kaznu nije iskoristio Milek.

Četvrtoligaška Mladost Kloštar Podravski ugostila je trećeligaša Koprivnicu i nakon 90 minuta bilo je 0:0. Domaćin je u lutriji jedanaesteraca bio s(p)retniji i prošao dalje s rezultatom 3:2.

Pravu golijadu vidjeli smo u Sokolovcu gdje je domaći Sokol ugostio Miklinovec. Na kraju je Žuta podmornica slavila s 4:3.

Podravac iz Virja s 5:0 prošao je Rudar u Glogovcu, a branitelj naslova Borac iz Imbriovca igrao je protiv molvarske Mladosti. Gosti su nakon 1:1 u regularnom dijelu utakmice slavili sa 6:5 nakon jedanaesteraca.

Križevački Radnik dočekao je Tomislav iz Drnja i bio i više nego uvjerljiv sa 6:1, dok je Tomislav Radnik u Svetom Ivanu Žabnu s 2:0 bio bolji od Omladinca iz Herešina.

1/8 finala KUPA, 6. listopad, 16.30 sati

NK Mladost Kloštar – NK Koprivnica 3:2 (0:0)
NK Sokol – NK Miklinovec 3:4
NK Ferdinandovac – NK Mladost Sigetec 2:0
NK Tehničar – NK Graničar (Đ) 5:1
NK Rudar (G) – NK Podravac Virje 0:5
NK Borac – NK Mladost Molve 5:6 (1:1)
NK Radnik Križevci – NK Tomislav Drnje 6:1
NK Tomislav Radnik – NK Omladinac 2:0

TEHNIČAR CVETKOVEC – GRANIČAR ĐURĐEVAC, Foto: Luka Krušec / LuMedia

Najnovije objave