Četvrtak, 29. rujna 2022.

FOTO Tsakalou i Milosavljević odvele Podravku do još jedne prvenstvene pobjede

Podravku još čekaju okršaji protiv Osijeka i Splita. Potonji susret igra se u Koprivnici i tada će koprivnička ekipa podići pehar pobjednika lige po 26. put

Preporučujemo

Rukometašice Podravka Vegete u bjelovarskoj su Dvorani europskih prvaka pobijedile domaće rukometašice rezultatom 21:29. Bilo je to zaostali susret 19. kola Prve HRL za žene.

U pobjedi su se istaknule Tsakalou i Milosavljević zabivši svaka osam golova, a sedam je dodala Mugoša. Podravku još čekaju okršaji protiv Osijeka i Splita. Potonji susret igra se u Koprivnici i tada će koprivnička ekipa podići pehar pobjednika lige po 26. put.

Nakon utakmice izjavu je za klupske stranice dao trener Antonio Pranjić.

”Čestitam našim igračicama na još jednoj pobjedi. Mogu biti zadovoljan rezultatom, ali i ne i prikazanom igrom pogotovo početkom drugog poluvremena kada smo protivniku dopustili da se vrati u igru,” rekao je trener Pranjić.

Svoje viđenje susreta dala je i Dijana Mugoša koja je zabila sedam golova.

”Bila je jako tvrda i zahtjevna utakmica. Imale smo dosta tehničkih grešaka i promašenih zicera no na kraju smo ih uspjele pretrčati i zabiti neke lake golove koji su nam omogućili da napravimo razliku i mirno privedemo utakmicu kraju, ali u našu korist,” zaključila je Mugoša.

Foto: Ivan Brkić

- Advertisement -

Najnovije objave