Subota, 29. siječnja 2022.

FOTO U Glogovcu održan sjajan Skansijev memorijalni turnir, CB 048 na kraju osvojio naslov

S ponosom možemo reći da je ovaj turnir prerastao u možda u jedan od najjačih u našem djelu županije ako se gleda broj ekipa koje se odazovu i kvaliteta istih, poručio je Marko Martinović iz NK Rudara

Preporučujemo

U organizaciji NK Rudara u Glogovcu je u nedjelju održan tradicionalni memorijalni malonogometni turnir “Ivan Janžek Skansi”.

“Tradicionalno organiziramo turnir sjećanja na našeg prerano preminulog predsjednika. S ponosom možemo reći da je ovaj turnir prerastao u možda u jedan od najjačih u našem djelu županije ako se gleda broj ekipa koje se odazovu i kvaliteta istih”, poručio je Marko Martinović iz NK Rudara.

Natjecalo se 12 ekipa, a najbolji su na kraju bili dečki iz Caffe bara 048 koji su u finalu pobijedili ekipu Mega – M minimalnim rezultatom.

Ekipa Caffe bara 048
Ekipa Caffe bara 048
Ekipa Mega - M
Ekipa Mega – M

Treće mjesto pripalo je Tesarskom obrtu Joža I, dok je četvrta bila ekipa Tesarskog obrta Joža II. U regularnom dijelu utakmice bilo je 2:2, a za treće mjesto odlučivali su penali.

Ekipa Tesarski obrt Joža I
Ekipa Tesarski obrt Joža I

Najbolji strijelac sa sedam golova bio je Goran Bukvić iz pobjedničke ekipe, dok je za najboljeg golmana proglašen Tomislav Kljunić iz Tesarskog obrta Joža I.

Foto: Zvonimir Markač

- Advertisement -

Najnovije objave