Petak, 12. srpnja 2024.

FOTO U kompletnu obnovu društvenog doma u Obedišću uloženo 120.000 eura

Društveni dom u naselju Obedišće jedan je od najvećih objekata tog tipa u općini Križ, a iziskivao je sveobuhvatnu obnovu

- Oglas -

Završena je obnova još jednog društvenog doma na području općine Križ.

Društveni dom u naselju Obedišće jedan je od najvećih objekata tog tipa u ovoj općini, a iziskivao je sveobuhvatnu obnovu.

Nakon što je riješeno pitanje zatvaranja financijske konstrukcije, čemu su doprinijela dobivena EU sredstva kroz sufinanciranje putem 7. LAG natječaja u vrijednosti od gotovo 34.000 eura, krenulo se s uređenjem koje je uključivalo izmjenu elektroinstalacija s rasvjetnim tijelima, ugradnjom nove PVC stolarije te postavljanjem klima, priopćili su iz općinske uprave.

- Oglas -

Dodatno, a u cilju da se u potpunosti uredi unutarnji i vanjski prostor društvenog doma u Obedišću, izdvojena su i sredstva za uređenje stropa, podova sale, kuhinje stubišta i sanitarnih čvorova, obojeni su zidovi i lamperija.

Nabavljeni su novi stolovi i stolice za salu, kuhinja i kuhinjski uređaji, suđe te pribor za kuhinju, kao i zavjese za salu. Radovi vanjskog uređenja uključivali su bojanje fasade, ograde i drvenih dijelova – stupova i strehe.

Sveukupno, za projekt rekonstrukcije društvenog doma u Obedišću izdvojeno je 120.000 eura.

Foto: Općina Križ

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti