Ponedjeljak, 29. studenoga 2021.

FOTO U Molvama otvorena Galerija i Etno zbirka

Etno zbirka upotpunila je doživljaj i otvorila mogućnost upoznavanja života kakvim su ga živjeli naši preci

Preporučujemo

U četvrtak je održano svečano otvorenje Galerije i Etno zbirke u Molvama kojoj je uz načelnika Općine Molve Zdravka Ivančana, prisustvovao i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Pjevački zbor KUD-a Molve prisustvovao je ovoj svečanosti, a otvorenje je započeo načelnik Zdravko Ivančan, nakon čega su se posjetiteljima i gostima obratili i predsjednik Molvarskog likovnog kruga Vladimir Ivančan te zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Otvorenje Galerije i Etno zbirke

Nakon svih radova na Galeriji i uređenja prostora u potkrovlju Galerije, svečano je prerezana vrpca kojom se otvorio novi duh i potpuno novi sadržaj u centru Molva.

Etno zbirka upotpunila je doživljaj i otvorila mogućnost upoznavanja života kakvim su ga živjeli naši preci.

Otvorenje Galerije i Etno zbirke

“Općina Molve srdačno zahvaljuje na doprinosu u Etno zbirci, a posebno Katici Tuba Lončar, Josipu Tot, Anki Salaj, Danijeli Plemenčić, Vjekoslavu Žufika, Blaženki Tot, Biserki Franjo, Tomislavu Bubliću, Zdravu Tuba, Stjepanu Aušpergeru, Mariji Volarić, Marini Hontić, Ljubici Kopričanec te Nenadu Posavcu koji su donirali starine i antikvitete te doprinijeli očuvanju kulturne baštine našega zavičaja. Upisani u povijest, obogatili su našu tradiciju i omogućili budućim generacijama da upoznaju svoje pretke”, istaknuli su iz općinske uprave.

Otvorenje Galerije i Etno zbirke

Općina Molve i dalje radi na upotpuni Etno zbirke te ovim putem poziva sve zainteresirane koji žele doprinijeti stvaranju Etno zbirke da se jave u prostorije Općine Molve.

Foto: Općina Molve

Najnovije objave