Utorak, 18. lipnja 2024.

FOTO Udruženje obrtnika Koprivnica osvojilo odlično treće mjesto na 17. Obrtničkom kotliću u Vrbovskom

Tijekom manifestacije stečena su nova poznanstva i dogovorene suradnje s drugim udruženjima obrtnika diljem Hrvatske, a sve u cilju promocije našeg kraja i naših obrtnika, istaknuo je Marko Solar, predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica

- Oglas -

Članice i članovi Udruženja obrtnika Koprivnica sudjelovali su prošle subote na tradicionalnom obrtničkom druženju u spravljanju kotlića, koje se održalo u Vrbovskom, odnosno u prigradskom naselju Gomirje, ispred Radničkog doma u Kosanovićima.

U natjecanju su sudjelovale ekipe udruženja obrtnika Pakrac-Lipik, Požega, Vukovar, Rijeka, Petrinja-Glina-Topusko, Imotski, Ogulin, Viško-Kastav-Klana-Jelenje, Novi Marof, Krapinske Toplice, Koprivnica, Stubica, Karlovac, Područna obrtnička komora Zagreb, obrtnici umirovljenici Požega, frizerski obrt Ljilja, obrt Mužević, Drvoproizvod Božić, Negro, Libero, Caffe bar Nina, Fast food Nina, Bojovnik d.o.o., HVIDR-a Gorski kotar, D.M. Commerce, obrt Dabar i Caffe bar Green.

Obrtnički kotlić u Vrbovskom privukao je brojne ekipe, a vladala je sjajna atmosfera
Obrtnički kotlić u Vrbovskom privukao je brojne ekipe, a vladala je sjajna atmosfera // Foto: UOKC

Udruženje obrtnika Koprivnica pokazalo je majstorske vještine u spravljanju kotlića i na kraju je osvojilo odlično treće mjesto.

- Oglas -

Najukusniji kotlić skuhali su u Udruženju obrtnika Stubica, dok je drugo mjesto pripalo Udruženju obrtnika Krapinske Toplice. Nagrada za najbolju ekipu pripala je, pak, Udruženju obrtnika Karlovac.

Osim samog natjecanja, na 17. Obrtničkom kotliću u Vrbovskom pažnju je privukla i bogata licitacija sa zanimljivim proizvodima, a prikupljena sredstva donirana su u humanitarne svrhe.

“Tijekom manifestacije stečena su nova poznanstva i dogovorene suradnje s drugim udruženjima obrtnika diljem Hrvatske, a sve u cilju promocije našeg kraja i naših obrtnika”, istaknuo je Marko Solar, predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica.

Članice Udruženja obrtnika Koprivnica Marko Solar, predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica Kotlić Obrtnički kotlić u Vrbovskom Spremanje kotlića Obrtnički kotlić u Vrbovskom Obrtnički kotlić u Vrbovskom

Foto: UOKC

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti