Srijeda, 7. prosinca 2022.

FOTO Uspješna sportašica i kineziologinja Melita Jug u Koprivnici otvorila Happy step

Melita je otvorila vrata svog obrta u kojem će svojim sugrađanima ponuditi brojne programe poduke i kroz sportske aktivnosti da se rekereativnim sportom i kontroliranom prehranom napravi korak u sretan i zdrav život!

Preporučujemo

Melita Jug, poznata koprivnička rukometna vratarka i kineziologinja, otvorila je Happy step, centar za sportsku poduku.

Početak je to njezinog samostalnog rada nakon mnogo godina iskustva kao profesionalne sportašice, trenerice rukometa, plivanja i ostalih sportova za dječje uzraste, trenerice raznih sportskih rekreativnih programa, kao i programa zdravog mršavljenje te rehabilitacije i kineziterapije.

Svečanom otvaranju Happy stepa, koji se nalazi u Ulici Novi Brežanec 32 u Koprivnici, prisustvovali su brojni Melitini prijatelji i obitelj, poslovni suradnici, kao i dožupan Ratimir Ljubić.

Otvorenju su prisustvovale i mlade poduzetnice koje su uz vrlo naporan i stresan život koji im posao donosi prepoznale u Meliti stručno, profesionalno i iznimno kvalitetno vodstvo ka zdravom životu koji nam osim zdravlja i bolje fizičke spremnosti donosi i osobno zadovoljstvo koje s vremenom ne osjete one same već i njihovi bližnji.

Otvaranje je lijepom pjesmom i svirkom popratio i Marko Košutić i njegov band.

Osim sportske rekreacije Melita, magistra kinezilogije, pruža usluge kineziterapije koju je i magistrirala te nudi programe sportske rehabilitacije, odnosno što bržeg oporavka nakon ozljede te povratak normalnom životu i povratku na sportski teren, a koju je prije nekoliko godina i sama prošla. Znamo da nema boljeg znanja o rehabilitacji od onog stečenog na vlastitoj koži. Zato nema straha prepustiti se u njene stručne ruke i zakoračiti sigurnim korakom.

Foto: Nikica Barać

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti