Petak, 3. veljače 2023.

FOTO Veseli vrtićanci okitili božićno drvce ispred poslovnog sjedišta koprivničke Podravke

Vesele mališane posebno je razveselila Lino maskota koja je podijelila mnoštvo zagrljaja i pomogla djeci oko kićenja drvca

Preporučujemo

Podravka je u vrijeme nadolazećih blagdana odlučila razveseliti najmanje članove svog društva i uljepšati im predblagdansko razdoblje.

Tako je ovaj radni tjedan u Podravki završio na najljepši mogući način, dječjim osmjehom, koji se širio prostorom ispred poslovnog sjedišta.

Razlog vesele atmosfere bilo je prigodno ukrašavanje božićnog drvca ukrasima koje su mališani sami kreirali. Vesele mališane posebno je razveselila Lino maskota koja je podijelila mnoštvo zagrljaja i pomogla djeci oko kićenja drvca.

Podravku su posjetile predškolske skupine iz dječjeg vrtića Tratinčica iz Koprivnice. Radi se o skupini Jabučice, u pratnji odgajateljica Mimoze Tatari Strelec i Ane Peroković te skupini Srčeka, u pratnji odgajateljica Gordane Bonte i Lane Jukić.

Nakon kićenja drvca, uslijedio je najslađi dio – druženje, fotografiranje i  prigodno darivanje. Lino je mališanima podijelio ukusne poklone s Lino, Kviki i Šumi proizvodima.

Foto: Podravka

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti