Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

FOTO-VIDEO Dani voća u Đurđevcu privukli mnoge, stiglo oko četrdesetak izlagača

Osim voća i voćnih proizvoda koje su prezentirani u okviru izložbeno-prodajnog dijela manifestacije, posjetitelji su imali prilike vidjeti tradicionalni način pečenja rakije

Preporučujemo

Na glavnom đurđevačkom trgu, Trgu sv. Jurja, održani su Dani voća, 23. po redu. To je manifestacija posvećena promociji proizvodnje voća i voćnih prerađevina, a kao i svake godine, i ove je stiglo pregršt izlagača sa svih strana županije.

Nastupili su mališani iz DV Maslačak, kao i KUD Petar Preradović, a okupljene su pozdravili gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, dožupan Ratimir Ljubić i Ljiljana Šapina, predstavnica tvrtke Podravka.

Osim voća i voćnih proizvoda koje su prezentirani u okviru izložbeno-prodajnog dijela manifestacije, posjetitelji su imali prilike vidjeti tradicionalni način pečenja rakije, a izložen je bio i štand Podravinoteke preko kojeg se promoviraju domaći proizvodi i to putem oznake Kvaliteta Podravine.

Svečano su dodijeljene i potvrde o isplati potpora male vrijednosti u poljoprivredi našim OPG-ovima koji su tokom godine podnijeli zahtjev, a birao se i najljepši štand.

- Advertisement -

Najnovije objave