Subota, 1. travnja 2023.

[FOTO-VIDEO] Legendarni Zdravko Čolić u prepunoj koprivničkoj dvorani priredio pravi koncertni spektakl

Prepuna dvorana s Čolićem je uglas pjevala njegove najveće hitove

Preporučujemo

Kralj zabavne glazbe Zdravko Čolić napravio je pravi koncertni spektakl u koprivničkoj dvorani Josip Samaržija-Bepo. Prepuna dvorana s Čolićem je uglas pjevala njegove najveće hitove poput – Mjerkam te, mjerkam, Ti si mi u krvi, Čija je ono zvijezda, Pjevam danju, pjevam noću, Pusti, pusti modu, Esma, Moja draga…

Spektakl u Koprivnici pratio je visoko postavljene standarde produkcije koji su prisutni na svim koncertima Zdravka Čolića.

– Izazovi su uvijek veliki. Čovjek dok živi mora imati neke izazove, izazov da živi da radi. Mislim da je u radu spas, raditi i učiti uvijek moraš, bez obzira u kojim si godinama. Izazovi su uvijek veliki, pogotovo sada kada imaš obitelj, da brineš o njima, o poslu kojim se baviš i to uvijek istim tempom, dinamikom kao i ranije. A ono što je vrlo bitno, ako je umjetnost, odnosno glazba u pitanju da imamo taj odnos prema publici. Uvijek smo odgovorni publici koja te na neki način ocjenjuje, mjeri. Godinama imam publiku koja me prati i to je taj izazov isto da moram ispoštovati to što od mene očekuje, da dobije tu ljubav koju joj pružam, to je velika odgovornost – rekao je Zdravko uoči samog koncerta u Koprivnici.

Foto i video: Luka Krušec / LuMedia

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti