Utorak, 21. svibnja 2024.

FOTO-VIDEO Nakon rukometne utakmice između Zrinskog i Podravke privedeno 11 navijača

Nakon utakmice navijači su ispred dvorane zapalili i nekoliko baklji, a navodno ih je netko prijavio policiji koja ih je potom privela

- Oglas -

U četvrtak oko 18.30 sati u Čakovcu, ispred sportske dvorane u Športskoj ulici, neposredno nakon odigravanja zaostale prvenstvene utakmice 19. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene između ŽRK Zrinskog iz Čakovca i koprivničke RK Podravke Vegete (21:38), zasad nepoznati počinitelj je bengalkom zapalio navijačke transparente.

U događaju, osim spaljenih transparenata, nije nastala druga materijalna šteta i nije bilo ozlijeđenih osoba.

U prostorije policijske postaje Čakovec privedeno je 11 osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem, odnosno počinjenjem prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju, priopćili su iz međimurske policije.

- Oglas -
Zapaljeni transparenti ispred čakovečke dvorane
Zapaljeni transparenti ispred čakovečke dvorane // Foto: PU međimurska

Međimurske novine izvijestile su kako su domaći navijači u jednom trenutku utakmice izvijestili transparent: “Sve dok se dvoranom ore pjesme naše, Zrinski neće postati vlasništvo vaše!”.

Ispod tog transparenta stajali su i transparenti: “Igraj do kraja!” i prekriženi inicijali DD, a na kraju same utakmice navijači su i zapjevali: “Je*em te upravo!”

Nakon utakmice navijači su ispred dvorane zapalili i nekoliko baklji, a navodno ih je netko prijavio policiji koja ih je potom privela.

Za nezadovoljstvo navijača sigurno je povod bio i pomalo nerazumljiv potez uprave kluba koja je nedavno odlučila smijeniti trenera Gorana Mrđena te loši rezultati u posljednje vrijeme.

Kako je Zrinski u mjesec i pol dana od najljepše priče ove sezone došao u ovakvu nezavidnu situaciju, stvarno je misterij. Kako trenutačno stvari stoje, ne naziru se bolji dani.

- Oglas -

Foto i video galeriju pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti