Četvrtak, 18. travnja 2024.

Goran Mrđen više nije trener Zrinskica: ‘Došlo je do međusobnog zasićenja’

Goran Mrđen i uprava ŽRK Zrinski Čakovec zaključili su da je došlo do međusobnog zasićenja te da atmosfera u međusobnim odnosima više nije kakvu bi obje strane željele te da je najbolje da se sporazumno raziđu

- Oglas -

Goran Mrđen, Virovitičan s koprivničkom adresom, više nije trener Ženskog rukometnog kluba Zrinski iz Čakovca.

“Goran Mrđen i uprava ŽRK Zrinski Čakovec zaključili su da je došlo do međusobnog zasićenja te da atmosfera u međusobnim odnosima više nije kakvu bi obje strane željele te da je najbolje da se sporazumno raziđu. Još jednom želimo zahvaliti Goranu koji je ovoj ekipi upravnog odbora pomogao podići ekipu i klub iz jedne nezavidne pozicije u respektabilnog prvoligaša koji se borbi za sam vrh tablice. Goranu želimo sve najbolje u privatnom životu kao i puno uspjeha u sportskoj karijeri”, priopćili su iz čakovečkog kluba.

Upravni odbor u završnoj je fazi pregovora s novim trenerom koji će biti predstavljen sljedeći tjedan kada se ekipa ponovno okupi nakon reprezentativnih akcija. Cilj kluba ostaje isti, jedna od prve četiri pozicije i plasman u Europu, istaknuo je predsjednik Danijel Janković.

- Oglas -

Neslužbeno se doznaje da bi novi trener Zrinskica mogao biti Risto Arnaudovski, poznati umirovljeni hrvatsko-makedonski rukometaš.

Goran Mrđen hrvatski je rukometni trener s iznimno bogatim iskustvom te titulom EHF Master Coacha. Mrđen je u svojoj karijeri, osim Zrinskoga, trenirao brojne hrvatske klubove poput RK TVIN Trgocentra, RK Zeline, MRK Bjelovara, RK Podravke Vegete u kojoj je ostavio i najviše traga.

Osim u klupskom rukometu, Mrđen ima iskustva i u reprezentativnim vodama. Od 2000. pa do 2005. godine te opet 2013. bio je izbornik ženske juniorske reprezentacije. U istoj je reprezentaciji 2011. bio u ulozi trenera. 2008. i 2010. godine bio je izbornik hrvatske ženske seniorske B reprezentacija, dok je od 2004. do 2005. bio trener hrvatske ženske seniorske reprezentacije. Od 2015. pa do 2017. bio je i izbornik ženske seniorske reprezentacije Hrvatske.

Što se tiče značajnijih rezultata koje je kao trener ostvario, to je svakako pet naslova pobjednika Kupa Hrvatske s RK Podravkom Vegetom te tri naslova prvaka Hrvatske također s koprivničkim klubom.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti