Četvrtak, 2. veljače 2023.

[FOTO-VIDEO] NOVO U KOPRIVNICI Svečano otvoren Marks – očni i slušni centar

Podršku obitelji Markušić i Mariju, koji će voditi ovaj centar, među ostalim, došli su dati i državni tajnik Ministarstva zdravstva Tomislav Dulibić, predstavnik HZZO-aTomo Pavić, ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak, dogradonačelnica Koprivnice Ksenija Ostriž i dožupan Ratimir Ljubić.

Preporučujemo

Marks – očni i slušni centar svečano je otvoren u Koprivnici pred više od stotinu uzvanika.

Podršku obitelji Markušić i Mariju, koji će voditi ovaj centar, među ostalim, došli su dati i državni tajnik Ministarstva zdravstva Tomislav Dulibić, predstavnik HZZO-a Tomo Pavić, ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak, dogradonačelnica Koprivnice Ksenija Ostriž i dožupan Ratimir Ljubić.

Marks – očni i slušni centar u Koprivnici otvorio je svečano svoja vrata 🥂

Gepostet von Klikaj.hr am Freitag, 12. Juni 2020

U opuštenoj atmosferi, koju su pjesmom nadopunile Cure iz centra, okupljeni su mogli vidjeti vrhunski opremljene prostorije centra koje se nalaze u Generalićevoj ulici 3 u samom središtu Koprivnice, kao i vrhunsku ponudu koju nude svojim budućim klijentima.

U očnom i slušnom centru Marks tako možete napraviti besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka na najsuvremenijim uređajima. Centar se bavi i izradom i prodajom dioptrijskih naočala, sunčanih naočala, kontaktnih leća i otopina, slušnih aparata i baterija.

U ponudi imaju veliki izbor okvira vodećih svjetskih brandova: Ray Ban, Dolce&Gabanna, Vogue, Emporio Armani, Police, Furla, Carolina Herrera, Tom Ford, Guess, Tommy Hilfiger, Max Mara i Polaroid.

Isto tako, ondje vas očekuje i veliki izbor dječjih dioptrijskih i sunčanih naočala, naočalne leće vodećih svjetskih proizvođača Essilor i Rodenstock. Specijalizirani su za progresivne i uredske naočale, a uz slušni aparat gratis možete dobiti i kompletne dioptrijske naočale. Mali popravci također su besplatni.

Više o Marksu – očnom i slušnom centru možete saznati na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.marks.hr, na njihovoj Facebook stranici ili putem e-maila: info@marks.hr. Kontaktirati ih možete i na broj 091/4500-654, a radno vrijeme im je od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 13 sati.

Foto: Marko Horvat, video: Zvonimir Markač

Veliko otvorenje očnog i slušnog centra Marks u Koprivnici (Generalićeva 3) 🥂

Gepostet von Klikaj.hr am Freitag, 12. Juni 2020

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti