Petak, 9. prosinca 2022.

FOTO-VIDEO Predstavljen autobus s turističkim motivima Koprivničko-križevačke županije

Ovaj autobus vozi diljem Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije, a vozit će i turističke rute

Preporučujemo

Javnosti je u srijedu predstavljen poseban putnički autobus koji će, oslikan turističkim motivima, promovirati ponudu Koprivničko-križevačke županije i biti atrakcija na svojim putovanjima.

Projekt oslikanog autobusa realiziran je u suradnji Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i tvrtke Čazmatrans.

– Ovaj autobus jedna je trajna promocija za nas. Ne radi se samo o linijskom prijevozu, nego će ovaj autobus voziti i diljem Hrvatske, ali i van granica. Da ne bi bilo zabune, zbog čega baš ovi motivi na autobusu. Vjerujem da ste svi primijetili da smo se fokusirali na aktivni turizam. Naravno da naša županija ima puno više toga za ponuditi, ali da smo išli na sve detalje ne bi bilo dovoljno prozora niti bi bio dovoljno velik autobus – istaknula je Kristina Sočev, pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice.

Dodala je kako sigurno ima puno ljudi koji još nisu upoznali sve ljepote podravsko-prigorskog kraja pa se nada kako će ih možda i ovaj oslikani autobus potaknuti da to promijene.

Inače, otkrila je Mateja Forjan iz Čazmatransa, ovaj autobus vozi diljem Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije, a kao što je već istaknuto – vozit će i turističke rute.

Cijena projekta je 29.000 kuna, a oslikavanje autobusa odradila je tvrtka Reklamni studio Robi.

Video novog autobusa možete vidjeti OVDJE, a nekoliko fotografija by Zvonimir Markač u nastavku…

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti