Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

FOTO-VIDEO Sportske igre mladih u Koprivnici okupile mnoštvo školaraca, Lovro Zvonarek upalio baklju

Baklju koja simbolizira duh olimpizma i sporta uopće pa tako i Sportskih igara mladih, upalio je 16-godišnji prvotimac Slaven Belupa Lovro Zvonarek

Preporučujemo

Na sportskom igralištu koprivničke Osnovne Antun Nemčić Gostovinski održava se sportsko-edukativna manifestacija Plazma Sportske igre mladih za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Čast da igre proglasi otvorenima pripala je koprivničkom gradonačelniku Mišelu Jakšiću.

Sportske igre mladih u Koprivnici
Sportske igre mladih u Koprivnici // Foto: Grad Koprivnica

“Ovo je zaista prekrasna slika koju šaljemo iz našeg grada iz naše županije. Lijepo vas je sve vidjeti u ovako velikom broju te se nadam da ćete ostvariti uspjehe i jednog dana postati sportaši Slaven Belupa, Podravka Vegete i drugih sportskih kolektiva. Želim vam svu sreću da sa svojim sportskim vještinama izborite plasman na završno natjecanje u Split jer tako promovirate sebe, svoje mentore, grad i županiju”, poručio je malim sportašima gradonačelnik Jakšić.

Uime Koprivničko-križevačke županije obratio se župan Darko Koren.

“Danas vam želim da postignete dobre rezultate kojima ćete zaslužiti nastup na završnom turniru u Splitu. Županija je ponosna na svaki vaš uspjeh i nadam se da ćete već od malih nogu pokazati da ste talentirani i da vam je bitan sportski uspjeh”, rekao je župan Koren.

Lovor Zvonarek na Sportskim igrama mladih u Koprivnici
Lovor Zvonarek na Sportskim igrama mladih u Koprivnici // Foto: Grad Koprivnica

Baklju koja simbolizira duh olimpizma i sporta uopće pa tako i Sportskih igara mladih, upalio je 16-godišnji prvotimac Slaven Belupa Lovro Zvonarek koji će uskoro postati dio tima njemačkog velikana Bayerna iz Münchena.

Foto: Grad Koprivnica

Video možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti