Četvrtak, 8. prosinca 2022.

FOTO Vikend za pamćenje u Kloštru Podravskom, posjetitelji uživali u koncertu Mladena Grdovića, nastupu tamburaša, gulašijadi, nogometu…

Dodajmo i da je na samom kraju višednevne proslave Dana Općine u nedjelju još obilježena i 130. obljetnica postojanja DVD-a Kloštar Podravski

Preporučujemo

U sklopu proslave Dana Općine Kloštar Podravski, a prije subotnje svečane sjednice Općinskog vijeća o čemu smo izvijestili OVDJE, u Prugovcu je otvoreno novo dječje igralište, dok je u industrijskoj zoni Kloštar Podravski otvoreno novo reciklažno dvorište. Više o tome pročitajte OVDJE.

Cijela proslava započela je još u četvrtak obilježavanjem Dana Osnovne škole Kloštar Podravski. U petak su položeni vijenci poginulim braniteljima iz Domovinskog rata u Parku hrvatskih branitelja u Kloštru Podravskom, a potom je u župnoj crkvi svetog Benedikta održana i sveta misa. U kloštranskom društvenom domu navečer je održan kulturni program ‘Općini za rođendan’, a u galeriji Udruge Kloštranska paleta mogla se pogledati njihova izložba.

Brojnim posjetiteljima ipak je najzanimljiviji bio subotnji popodnevni i večernji program. Naime, održano je natjecanje u kuhanju gulaša, odigrana je nogometna utakmica između kloštranske Mladosti i Slatine, a večer je bila u znaku koncerta Mladena Grdovića i zabave uz tamburaški sastav Mjesečina. Dodajmo i da je na samom kraju višednevne proslave Dana Općine u nedjelju još obilježena i 130. obljetnica postojanja DVD-a Kloštar Podravski.

Foto: Klikaj.hr i Ivan Nemeth

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti