Četvrtak, 8. lipnja 2023.

FOTO Za uspješne rezultate na natjecanjima nagrađeno 117 učenika i mentora đurđevačkih osnovnih i srednjih škola

Iz godine u godinu sve je više nagrađenih što nam govori da se jako puno radi u sve tri naše škole na edukaciji nastavnika i djelatnika, ali i na uvođenju novih stvari i metoda u nastavi, naglasio je gradonačelnik Janči

U četvrtak su u đurđevačkom Domu kulture osnovnoškolci, učenici Strukovne škole Đurđevac i učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva te njihovi mentori zaslužni za iznimna postignuća na županijskim i državnim natjecanjima, sudjelovali na prijemu kod gradonačelnika Hrvoja Jančija.

Nagrađeni učenici i mentori
Foto: Grad Đurđevac

Gradonačelnik je pozdravio okupljene učenike i mentore te im je čestitao na postignutim rezultatima na natjecanjima. Naglasio je da je ponosan jer sudjelujući u natjecanjima učenici i njihovi mentori na najbolji mogući način promoviraju Đurđevac i školu.

“Iz godine u godinu sve je više nagrađenih što nam govori da se jako puno radi u sve tri naše škole na edukaciji nastavnika i djelatnika, ali i na uvođenju novih stvari i metoda u nastavi što u konačnici dovodi do ovako uspješnih rezultata. Znam da su učenici i mentori tijekom cijele godine uložili brojne sate i trud za pripremu za natjecanja, a ovaj prigodni poklon Grada samo je mala nagrada za sav vaš rad i ostvarene rezultate. Ovim pripremama ste samo stekli još bolje radne navike koje će vam dobro doći u daljnjem školovanju i životu. Nadam se da ćete se po završetku svoga školovanja vratiti u svoj grad jer vi ste ti koji ćete otvarati nova radna mjesta, donositi nove ideje i biti nositelji razvoja našega kraja”, rekao je gradonačelnik Janči.

Ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović
Ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović // Foto: Grad Đurđevac

Gradu i gradonačelniku na financijskoj i materijalnoj podršci tijekom godine zahvalio se ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović, ravnatelj Gimnazije Tomislav Ostojić i ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar.

Nagrađeni učenici u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac

Učitelj Milan Kos i učenik Ivan Jerbić su u ime mentora i učenika Osnovne škole čestitali svima okupljenima na postignućima istaknuvši da je potrebno puno truda kako bi se ostvarili rezultati koji su na ponos školi i Đurđevcu.

Profesor Tihomir Robotić iz đurđevačke Strukovne škole te profesor Zdravko Leščan iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva također su čestitali svim učenicima i mentorima koji su postigli odlične rezultate na natjecanjima te im zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju.

Nagrađeni učenici u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac

U ime nagrađenih učenika na ovom velikom priznanju zahvalili su se učenik Strukovne škole Tomislav Fusić te učenik Gimnazije Željko Zebec.

Nakon svečanog dijela i prigodnog programa gradonačelnik je učenicima i mentorima za postignuti uspjeh uručio i prigodne poklone. Čak 117 učenika i mentora nagrađeno je poklon bonovima vrijednosti oko 45.000 kuna.

Nagrađeni učenici u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac

Osim gradonačelnika, ravnatelja škola, učenika, učitelja i profesora na prijemu su sudjelovali i brojni ponosni roditelji učenika koji su im došli dati podršku.

Nagrađeni učenici u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac
Ravnatelj Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Tomislav Ostojić
Ravnatelj Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Tomislav Ostojić // Foto: Grad Đurđevac
Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči i profesor Tihomir Robotić iz Strukovne škole Đurđevac
Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči i profesor Tihomir Robotić iz Strukovne škole Đurđevac // Foto: Grad Đurđevac
Nagrađeni najbolji učenici i mentori u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac
Ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar
Ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar // Foto: Grad Đurđevac
Nagrađeni najbolji učenici i mentori u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti