Nedjelja, 21. travnja 2024.

Brojni posjetitelji uživali u Renesansnom festivalu

Jedno je sigurno - bogat program i raznolik sadržaj zasigurno će i nagodinu privući brojne posjetitelje.

- Oglas -

Najpoznatija koprivnička manifestacija, Renesansni festival, došao je do kraja. Svakog dana ovogodišnjeg Festivala bilo je zaista mnogo posjetitelja, a koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić izjavio je kako postoji mogućnost za to da je ovogodišnji Festival “srušio” dosadašnji rekord po posjećenosti.

Tema je ove godine bila tortura, a sve je bilo toliko zorno prikazano, da ni nama nije bilo svejedno. Posjetitelji su imali prilike vidjeti taljenje željezne rude, noćni napad na grad, izradu piva od koprive i razne druge sadržaje, a ono po čemu je Festival bio poseban jest činjenica da se radi o prvoj manifestaciji bez plastike.

Renesansni festival posjetio je i premijer Republike Hrvatske, Andrej Plenković, aktualni predsjednički kandidat Zoran Milanović i šef SDP-a Davor Bernardić. Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić ugostio je brojne uglednike koji su bili oduševljeni ovogodišnjim Festivalom.

- Oglas -

Renesansna povorka i ove je godine bila veličanstvena, a posjetitelji su uživali u sjajno kostimiranim vitezovima i Kraljevskoj sviti.

Zadnjeg dana Renesansnog festivala za pravi vatreni spektakl pobrinuli su se Koprivnički mušketiri.

Jedno je sigurno – bogat program i raznolik sadržaj zasigurno će i nagodinu privući brojne posjetitelje.

Foto: Luka Krušec

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti