Četvrtak, 20. siječnja 2022.

FOTO Zimska liga trčanja unatoč hladnoći okuplja sve više sudionika, pridružite se i vi

Trči se isključivo po osvijetljenim pješačkim stazama, a svaki sudionik je obavezan imati sat ili aplikaciju za mjerenje dužine i vremena trčanja

Preporučujemo

Zimska liga trčanja u Đurđevcu ide dalje, a u četvrtak je održano sedmo kolo koje je unatoč hladnoći okupilo čak 36 sudionika.

Podsjetimo, Zimska liga trčanja okuplja sve zainteresirane rekreativce s đurđevačkog područja i okolice, a zamišljena je da se svake srijede tijekom tri mjeseca okušaju u trčanju ili brzom hodanju. Liga se sastoji od 13 kola, a prvo je održano u prosincu prošle godine.

Boduje se ukupno osam od 13 najbrže otrčanih kola, a bodovi ostvareni za svako kolo izračunati su prema postignutom vremenu.

Sudionici Zimske lige trčanja
Foto: Grad Đurđevac

Na ljestvici ukupnog poretka muških sudionika vode Kristijan Grgac, Damir Novogradec i Marko Tesla, dok na ljestvici ukupnog poretka ženskih sudionika vode Nikolina Grgac, Nataša Sušanj i Ana Šimić Kaša.

Staza je kružna, dužine cca 5,5 km, odnosno trče se dva kruga po 2,75 km sa startom i ciljem na Trgu svetog Jurja (kartu možete vidjeti ovdje).

Sudionici Zimske lige trčanja
Foto: Grad Đurđevac

Trči se isključivo po osvijetljenim pješačkim stazama, a svaki sudionik je obavezan imati sat ili aplikaciju za mjerenje dužine i vremena trčanja.

Na redu je osmo kolo koje se trči u srijedu, 19. siječnja, od 18.30 sati, a prijave se vrše na licu mjesta.

Sudionici Zimske lige trčanja
Foto: Grad Đurđevac
Sudionici Zimske lige trčanja
Foto: Grad Đurđevac
- Advertisement -

Najnovije objave