Nedjelja, 4. prosinca 2022.

FOTO Zlatna jesen u Đurđevcu: posjetitelji uživali u odličnoj atmosferi, pečenim kestenima i moštu

Posjetiteljima su se na štandovima predstavili brojni OPG-ovi, domaće radinosti, udruge, obrazovne institucije te proizvođači koji su i ovaj put nastupili pod zajedničkim nazivom Podravinoteka

Preporučujemo

Proteklog je vikenda u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice grada Đurđevca na Trgu svet Jurja održana tradicionalna manifestacija Zlatna jesen koja je okupila mnoge posjetitelje.

Zlatna jesen u Đurđevcu
Foto: djurdjevac.hr

Posjetiteljima su se na štandovima predstavili brojni OPG-ovi, domaće radinosti, udruge, obrazovne institucije te proizvođači koji su i ovaj put nastupili pod zajedničkim nazivom Podravinoteka koja je objedinila okuse i mirise Podravine.

Centralni dio manifestacije bila je degustacija pečenog kestena i mošta u kojoj su uživali brojni Đurđevčani, gosti te gradonačelnik Hrvoje Janči.

Zlatna jesen u Đurđevcu
Foto: djurdjevac.hr

Također, udruge, domaće radinosti i obrazovne institucije su prezentirale svoje djelatnosti i proizvode na uređenim štandovima u jesenskom ‘štihu’ prilikom čega su odabrani najljepše uređeni štandovi.

Zlatna jesen u Đurđevcu
Foto: djurdjevac.hr

Najuređenijim štandom proglašen je štand dječjeg vrtića Košutica iz Ferdinandovca, drugo mjesto pripalo je udruzi Narcise Đurđevac, a treće mjesto dječjem vrtiću Maslačak Đurđevac.

Za dobar glazbeni ugođaj pobrinule su se članice grupe The Fusion.

Foto: Grad Đurđevac

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti