Četvrtak, 2. veljače 2023.

FOTO Župan Koren posjetio koprivničku Gimnaziju Fan Galović, ravnatelj Robotić predstavio novu učionicu u prirodi

Ravnatelj je župana i suradnike izvijestio o aktualnostima te najznačajnijim aktivnostima i projektima koje je jedna od najboljih škola u državi provodila tijekom ove godine

Preporučujemo

Koprivničko-križevački župan Darko Koren u četvrtak je sa svojim zamjenikom Ratimirom Ljubićem te pročelnicima Anom Mušlek i Darkom Masnecom obišao koprivničku Gimnaziju Fan Galović te se susreo s ravnateljem Vjekoslavom Robotićem.

Ravnatelj je župana i suradnike izvijestio o aktualnostima te najznačajnijim aktivnostima i projektima koje je jedna od najboljih škola u državi provodila tijekom ove godine.

Obilazak koprivničke Gimnazije
Obilazak koprivničke Gimnazije // Foto: kckzz.hr

“Koprivnički gimnazijalci, uz to što su tradicionalno ostvarili sjajne rezultate na državnoj maturi i brojnim natjecanjima te time potvrdili kvalitetu rada, nastavnog programa i odnosa s mentorima i profesorima, i ove su godine sudjelovali u projektima međunarodnog predznaka u sklopu ERASMUS programa čime se nastavio kontinuitet povezivanja i stjecanja novih znanja i iskustava kako za učenike, tako i profesore”, rekao je ravnatelj Robotić.

Uz zahvalu Županiji na potpori, ravnatelj Robotić je izložio i nove planove kojima će se dodatno unaprijediti postojeći školski programi te izvannastavne aktivnosti.

Blagdanski ugođaj u koprivničkoj Gimnaziji
Blagdanski ugođaj u koprivničkoj Gimnaziji // Foto: kckzz.hr

Župan je uz zahvalu na odličnoj suradnji čestitao na uspjesima te naglasio kako koprivnička Gimnazija svojim rezultatima, programima i stručnim kadrom može biti uzor i mnogo većim školama na državnoj razini posebice po pitanju brojnosti i različitosti projekata kojima je za cilj još veća motivacija i izvrsnost učenika.

Također, dodao je kako će Županija i dalje biti partner i čvrsti oslonac te potpora u stvaranju najboljih uvjeta za učenike i profesore.

Blagdanski ugođaj u koprivničkoj Gimnaziji
Blagdanski ugođaj u koprivničkoj Gimnaziji // Foto: kckzz.hr

Nakon što su razgledali blagdansku izložbu kreativnih učeničkih radova, ravnatelj Robotić je predstavio i novo sagrađenu učionicu u prirodi u krugu škole koja je financirana sredstvima osnivača, Koprivničko–križevačke županije, a služit će za razne aktivnosti i programe koji se provode u koprivničkoj Gimnaziji, stoji na službenim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Učionica u prirodi
Učionica u prirodi // Foto: kckzz.hr
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti