Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

FOTOGALERIJA Nogometaši Zagorca opet na vrhu: ‘Nadamo se plasmanu u viši rang’

Rezultati su ti koji nam daju za pravo da se nadamo plasmanu u viši rang, iako je prvenstvo jako dugačko i neizvjesno. Do konačnog rezultata idemo iz utakmice u utakmicu, istaknuo je predsjednik Zagorca Marko Sinković

Preporučujemo

Na vrhu Treće ŽNL skupina Koprivnica – Đurđevac ponovno je koprivnički Zagorec s 18 bodova, Mičetinac sada ima 17, a Rudar Botinovec 16.

Nakon “nespretnog” poraza u prošlom kolu u Botinovcu, nogometaši Zagorca vratili su se pobjedama i iskoristili kiks Mičetinca protiv Rasinje, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Na domaćem terenu u nedjelju su pobijedili Dravu iz Podravske Selnice rezultatom 6:1 (4:1).

Iako je na poluvremenu bilo već jasno kojim tijekom će utakmica ići, ista je bila puna nervoze. Ipak, unatoč svemu, nogometaši Zagorca su uspjeli mirno privesti utakmicu kraju.

“Uspješan jesenski dio prvenstva je plod dobrih odnosa unutar same ekipe, kao i kluba. Kroz posljednje dvije godine napravio se svojevrstan filter čiji je rezultat homogena ekipa te međusobna požrtvovnost na terenu. Ekipa je šarena, ima tu od iskusnih do vrlo mladih nogometaša. Prijateljstvo unutar same ekipe je ono što ekipi daje snagu i motiv za brže, više i jače. Rezultati su ti koji nam daju za pravo da se nadamo plasmanu u viši rang, iako je prvenstvo jako dugačko i neizvjesno. Do konačnog rezultata idemo iz utakmice u utakmicu. Sljedeće kolo nam donosi neugodno gostovanje u Novom Virju. Kako to bude u sportu, nitko nije nepobjediv, kako ni mi, tako ni naši protivnici”, istaknuo je predsjednik Zagorca Marko Sinković.

Kompletne rezultate osmog kola u Trećoj ŽNL možte pogledati OVDJE.

Foto: NK Zagorec Koprivnica

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti