Subota, 18. svibnja 2024.

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na utakmici između Kalinovca i Miklinovca

Za Kalinovac su strijelci bili Janko Brlas, dvaput Karlo Petrinić, od čega jednom s 11 metara, kao i Nino Šehić, dok je za Miklinovec mrežu pogodio Mihael Balaško

- Oglas -

Kao što smo već izvijestili, utakmicama 19. kola ovog vikenda nastavlja se prvenstvo u Prvoj koprivničko-križevačkoj županijskoj nogometnoj ligi.

Graničar je u Đurđevcu s uvjerljivih 5:0 svladao Tomislav iz Drnja i sada im je pobjegao na nedostižnih 16 bodova prednosti. Jan Fusić, Dos Santos Mariano Vinicius Gustavo, Nikola Suvajac, Anatoliy Snozyk i Krešimir Prskalo bili su strijelci za Picoke.

Kalinovčani su još jednom slavili ovog proljeća, goste iz Miklinovca svladali su s 4:1, a Osvit iz Đelekovca pobijedio je u Starigradu s istim rezultatom.

- Oglas -

Za Kalinovac su strijelci bili Janko Brlas, dvaput Karlo Petrinić, od čega jednom s 11 metara, kao i Nino Šehić, dok je za Miklinovec mrežu pogodio Mihael Balaško.

Golove za Osvit postigli su Nikola Drvarić u tri navrata, od čega jedan iz jedanaesterca, i Karlo Kovačić. Za domaćina je strijelac bio Kruno Jambrušić.

Ostali susreti su na rasporedu u nedjelju, a raspored možete pogledati OVDJE.

NK KALINOVAC – NK MIKLINOVEC Footo: Mladen Lučić

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti