Petak, 22. rujna 2023.

FUNK day u Koprivnici prvi put kao dvodnevna manifestacija

Posjetitelje u parku ispred FUNKa očekuje sajam udruga i kreativaca, board games i glazbena slušaonica na Nettle soundsystemu

- Advertisement -

Osmi po redu FUNK day održat će prvi puta kao dvodnevna manifestacija.

Program će započeti u petak, 24. lipnja, u 14 sati kada je na rasporedu javna tribina s temom upravljanja prostorima za nezavisnu kulturu i mlade.

“U posljednjih deset godina u Hrvatskoj se po pitanju upravljanja prostorima za kulturu i mlade događa zaokret u načinima suradnje između organizacija civilnoga društva i lokalnih donositelja odluka, pri čemu se najčešće neiskorišteni i zapušteni prostori zajednički pretvaraju u centre koji ubrzo postaju mjesta razvoja društvenog kapitala, okupljanja i slobode”, istaknuli su iz FUNKa.

- Advertisement -

O različitim pristupima temi upravljanja i financiranja u prostorima za nezavisnu kulturu i mlade govorit će predstavnici zagrebačkog Pogona, karlovačke Male Scene, koprivničkih prostora FUNK i AK galerija te Grada Koprivnice.

Također, od 16 sati kreće tips&trick radionica na kojoj će bjelovarski bend Them Moose Rush prezentirati svoj rad, a sve završava večernjim koncertom bendova Wojtyla, JegerKola,Grinded Hags, Kaje z’glavom?! i Them Moose Rush.

FUNK day
Foto: Petra Travinić

U subotu, 25. lipnja, program kreće od 15 sati, a posjetitelje u parku ispred FUNKa očekuje sajam udruga i kreativaca, board games i glazbena slušaonica na Nettle soundsystemu.

Od 16 sati je na rasporedu još jedna tips&tricks radionica koju će voditi bend Petar Punk, dok od 17 sati kreće radionica recikliranja plastičnih vrećica na koju se možete prijaviti na mail savez.udruga.funk@gmail.com.

Program u subotu završava koncertima, a od 21 sat nastupaju Clotheo, Grunter, LoM, iLLeagle i Petar Punk.

- Advertisement -

Ulaz na sve programe je besplatan.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti