Nedjelja, 2. listopada 2022.

GASTRO TRAŽILICA Restoran Štagelj dobio novu prefinu gurmansku grill platu za dvije osobe

Za razliku od prijašnjih plata ova je zasigurno najobilnija te će mnogim ljubiteljima mesa biti idealan omjer cijene i kvalitete. Evo što se na njoj sve nalazi...

Preporučujemo

Podravkin restoran Štagelj dolaskom proljeća priprema nove specijalitete pa je nedavno u svoju ponudu uvrstio i mesnu grill platu za dvije osobe koju smo ovom prilikom odlučili probati. Za razliku od prijašnjih plata ova je zasigurno najobilnija te će mnogim ljubiteljima mesa biti idealan omjer cijene i kvalitete.

Na njoj se nalazi kombinacija vrhunskog mesa, poput mariniranih svinjskih rebarca koja su s vremenom postala zaštitni znak ovog restorana, zatim svinjski file punjen sirom i omotan špekom, fini mesni uštipci punjeni sirom i pancetom, ćevapi i pileća prsa na žaru, a kao prilog poslužen je pekarski krumpir i povrće na žaru.

Mesna plata za dvije osobe u restoranu Štagelj
Na plati se nalazi kombinacija vrhunskog mesa i priloga // Foto: Stjepan Dolenec

Uz BBQ rebarca koja se ističu svojom sočnošću, mekoćom i vrhunskim umakom, posebno nam se dopao svinjski file punjen sirom i omotan špekom koji nas je malo podsjetio na klasičnu punjenu vješalicu, ali profinjeniju varijantu tog jela.

Meso je bilo lijepo marinirano i mekano, a sir i špek fino su nadopunili cijelu priču, tako da smo uistinu uživali u njemu. Ćevapi i mesni uštipci bili su ukusni, dok pileća prsa nisu bila isušena što je najčešći nedostatak kod mnogih restorana.

Mesna plata za dvije osobe novi je adut koprivničkog restorana Štagelj
Mesna plata za dvije osobe novi je adut koprivničkog restorana Štagelj // Foto: Stjepan Dolenec

Nova mesna plata definitivno je kvalitetan pomak za restoransku ponudu u Koprivnici te vjerujemo da će vrlo brzo postati omiljeno jelo mnogih gurmana.

Cijena ove plate za dvije osobe iznosi 190 kuna.

Restoran Štagelj
Restoran Štagelj u Koprivnici // Foto: Luka Krušec / LuMedia
- Advertisement -

Najnovije objave