Petak, 2. prosinca 2022.

Grad Đurđevac isplatio 250.000 kuna studentima, prijavi se i ti za stipendiju

Isplata stipendije vrši se na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima

Preporučujemo

Grad Đurđevac je u ovoj godini isplatio ukupno 250.000 kuna studentima po podnesenim zahtjevima, a očekuje se da će taj iznos biti i veći s obzirom na to da su još u tijeku ispitni rokovi.

Podsjetimo, raspisan je i novi natječaj za akademsku godinu 2022./2023. za stipendije koje se odobravaju svim redovnim studentima koji studiraju na preddiplomskom i diplomskom studiju u Hrvatskoj i imaju prebivalište na đurđevačkom području te redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu.

Studentske stipendije za redovne studente s đurđevačkog područja koji studiraju na preddiplomskim i diplomskim studijima u Hrvatskoj odobravaju se u iznosu od 50 kuna po ostvarenim ECTS bodovima, a maksimalno 3000 kuna u akademskoj godini, dok se studentske

Stipendije svim redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu odobravaju u iznosu od 100 kuna po ostvarenim ECTS bodovima, a najviše do 6000 kuna u akademskoj godini.

Isplata stipendije vrši se na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima, a za prijavu je potrebno priložiti:

  • ispunjen i potpisan obrazac prijave na natječaj koji možete preuzeti OVDJE 
  • potvrdu o upisu na preddiplomski ili diplomski studij na visokoj školi ili fakultetu, s naznakom smjera i studijske grupe za tu akademsku godinu, a za studente viših godina studija potvrdu o upisu s prijepisom ocjena
  • presliku osobne iskaznice kandidata

Studente koji se još nisu prijavili, mogu se prijaviti pisanim putem na adresu Grad Đurđevac, Stjepana Radića 1, 48 350 Đurđevac, uz napomenu ‘Prijava na natječaj za studentske stipendije’ ili putem e-maila: grad@djurdjevac.hr.

Studenti koji su već koristili stipendiju Grada Đurđevca u prošloj akademskoj godini dužni su u Grad dostaviti potvrdu o upisu nove akademske godine te popuniti obrazac za prijavu na natječaj kako bi i dalje nastavili predavati zahtjeve za isplatu kako polože ispite, stoji na službenim stranicama Grada Đurđevca.

Cijeli tekst natječaja možete pročitati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti