Ponedjeljak, 24. siječnja 2022.

Grad Đurđevac za učenike Odjela za djecu s teškoćama organizira posjet kinu i Hrvatskoj Sahari

Osim prigodnih poklona koji će učenicima uljepšati njihov boravak u školi, Grad Đurđevac je učenike Odjela s teškoćama u razvoju nagradio odlaskom u Kino Đurđevac

Preporučujemo

Gradonačelnik Hrvoje Janči i ravnatelj osnovne škole Danijel Domišljanović povodom početka školske godine prigodnim poklonom razveselili su sve učenike Odjela za djecu s teškoćama u razvoju u Đurđevcu.

Nakon kraćeg druženja u dvorištu škole, svim učenicima poželjeli su uspješnu novu školsku godinu te su im podijelili raznobojne pernice, bljeskalice za bicikle te četkice za zube za borbu protiv karijesa i jabuke za koje je dobro poznato da čiste i izbjeljuju zube.

Osim prigodnih poklona koji će učenicima uljepšati njihov boravak u školi, Grad Đurđevac je učenike Odjela s teškoćama u razvoju nagradio odlaskom u Kino Đurđevac gdje će moći pogledati animirani film po želji, a potom odlaskom u mini zoo Hrvatska Sahara i na ručak u Restoran i pivnicu Stari grad.

U ime učenika i učiteljica na poklonima i izletu, koji Grad sad već tradicionalno organizira početkom svake školske godine, zahvalila se voditeljica Odjela za djecu s teškoćama Irena Kovačić.

- Advertisement -

Najnovije objave