Petak, 3. veljače 2023.

Grad Koprivnica i Rukometni klub Podravka provodit će master projekt EHF-a ‘Rukomet u vrtićima’

Za projekt su izabrani Grad Bjelovar i RK Bjelovar, Grad Koprivnica i RK Podravka, Grad Pakrac i RK Lipa, Grad Poreč i RK Poreč, Grad Virovitica i ŽRK 1234 Virovitica te Grad Zagreb i RK Metalac

Preporučujemo

Poznati su gradovi i rukometni klubovi za Master projekt Europske rukometne federacije (EHF) i Hrvatskog rukometnog saveza ‘Rukomet u vrtićima’.

Nakon prikupljene dokumentacije i izvršene inspekcije svih gradova i vrtića koji su se prijavili za ovaj projekt, izabrani su Grad Bjelovar i RK Bjelovar, Grad Koprivnica i RK Podravka, Grad Pakrac i RK Lipa, Grad Poreč i RK Poreč, Grad Virovitica i ŽRK 1234 Virovitica te Grad Zagreb i RK Metalac.

”I grad Koprivnica, a i Rukometni klub Podravka, su po prvi put u povijesti hrvatskog rukometa postali sudionici velikog projekta Europske rukometne federacije te se veselimo onome što nas očekuje. Velika je radost da smo zajedničkim snagama i naporima na jako dobrim temeljima, a uz potporu grada Koprivnice, ali i Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice stvorili kvalitetne temelje kako bi se što spremniji priključili ovom projektu”, poručuju iz koprivničkoga kluba.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti