Subota, 4. prosinca 2021.

Grad Koprivnica osigurao 300.000 kuna za potporu poljoprivredi

Po ovom javnom pozivu moguće je podnijeti prijavu za više mjera, ali ukupna vrijednost potpore po pojedinom prijavitelju unutar jednog poziva/godine ne može prelaziti 30.000 kuna

Preporučujemo

Grad Koprivnica je na temelju odluke o potporama poljoprivredi za razdoblje od 2021. do 2023. na koprivničkom području objavio javni poziv za dodjelu potpora poljoprivredi na području Koprivnice za 2021.

“Potpora male vrijednosti za 2021. dodjeljivat će se za ukupno 14 mjera koje se odnose na cjeloživotno obrazovanje, sudjelovanje na sajmovima, studijska putovanja, proizvodnja povrća, cvijeća i sjemenja u zatvorenim prostorima, podizanje trajnih nasada, očuvanje pčelinjeg fonda, analiza tla kalcifikacija, okrupnjavanje posjeda, nabava novih plastenika, nabava i postavljanje sustava za navodnjavanje, nabava i postavljanje sustava za zaštitu od tuče, ekološka proizvodnja, nabava i postavljanje uređaja za hladnjače te umjetno osjemenjivanje goveda”, stoji na službenim stranicama Grada Koprivnice.

Po ovom javnom pozivu moguće je podnijeti prijavu za više mjera, ali ukupna vrijednost potpore po pojedinom prijavitelju unutar jednog poziva/godine ne može prelaziti 30.000 kuna.

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava koja su osigurana u koprivničkom proračunu za 2021. u ukupnom iznosu od 300.000 kuna, a najkasnije do 30. studenog 2021.

Sve informacije vezane uz javni poziv možete pročitati ovdje.

Najnovije objave