Utorak, 30. svibnja 2023.

Grupa Ogenj i Miroslav Evačić nastupaju na subotnjoj Viniliji uz promociju četvrtog izdanja KC Rocka

Posebni motiv za dolazak zasigurno će biti i mala promocija duplog albuma KC ROCK '22, svojevrsnog koprivničkog 'paket aranžmana' na kojem je zabilježena glazba aktualnih koprivničkih rokera

Vinilija 13, koprivnički sajam gramofonskih ploča i CD-ova, održat će se u subotu, 25. ožujka od 9 do 15 sati u Martinovki, u Ulici Ivana Generalića 3.

Organizator je Šareni dućan, a osim iz Koprivnice, najavljen je dolazak većeg broja prodavača i kupaca iz Bjelovara, Čakovca, Varaždina, Virovitice, Virja, Ferdinandovca, Križevaca, Duge Rese, Zagreba…

”Dodatno pozivamo negdašnje diskofile i njihove nasljednike da prekopaju po tavanu, podrumu ili gdje su ih već odložili, i da donesu ploče na sajam, gdje ih željno čeka nova ekipa pločoljubaca! Svi ste dobrodošli!”, poručili su organizatori.

Posebni motiv za dolazak zasigurno će biti i mala promocija duplog albuma KC ROCK ’22, svojevrsnog koprivničkog ‘paket aranžmana’ na kojem je zabilježena glazba aktualnih koprivničkih rokera.

Nakon izdanja iz 1982., 1983. i 1998. ovo je četvrti uradak u 40 godina glazbenog dokumentiranja koprivničke rock scene, prvi put na gramofonskima pločama i prvi put sa čak 20 izvođača.

Promocija će započeti u 11 sati, uz akustični nastup benda Ogenj i Miroslava Evačića.

”Dakle, više je razloga za dolazak na Viniliju, pa zato dobrodošli kupci, prodavači, glazbenici, pogotovo oni iz 1982., i svi zainteresirani da zajedno uveličamo ovu svetkovinu koprivničkog rocka i gramofonske ploče!”, poručili su organizatori.

Prijave i rezervacije prodajnog mjesta moguće su u Šarenom dućanu, na 048/222-828 ili na e-mail knjizara@sareni-ducan.hr

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti