Srijeda, 31. svibnja 2023.

Hari Mata Hari i Nina Badrić dolaze na 54. Križevačko veliko spravišče

Riječ je o manifestaciji u sklopu koje se odvija najveća interaktivna predstava na otvorenom o pomirbi križevačkih purgera i plemenitih kalničkih šljivara u kojoj publika sudjeluje brojnim zdravicama po Križevačkim štatutima

Od 3. do 5. lipnja 2022. godine u Križevcima će se održati najveća turistička manifestacija, 54. Križevačko veliko spravišče, izvijestila je gradska uprava.

Riječ je o manifestaciji u sklopu koje se odvija najveća interaktivna predstava na otvorenom o pomirbi križevačkih purgera i plemenitih kalničkih šljivara u kojoj publika sudjeluje brojnim zdravicama po Križevačkim štatutima.

Nezaobilazan dio Spravišča su koncerti popularnih izvođača pa će tako ove godine u petak, 3. lipnja nastupiti Hari Mata Hari, u subotu, 4. lipnja Najbolji hrvatskih tamburaši, a u nedjelju, 5. lipnja Nina Badrić.

Posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda kao i iznimno velika Štruklijada u kojoj pripremom štrukla sudjeluju mjesni odbori grada Križevaca, a svi posjetitelji mogu uživati u besplatnoj degustaciji te dati svoj glas najboljim štruklima.

Tu je i tradicionalna priprema vola s besplatnom podjelom građanima. I ove godine pripremljen je bogat program za djecu, od predstava, radionica pa do žonglerskih showova.

Više detalja možete vidjeti na www.spravisce.com.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Ožujsko pivo, zlatni pokrovitelji tvrtke KTC d.d. i Radnik d.d., a financijsku podršku pružili su i Koprivničko-križevačka županija, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Cengiz Insaat Sanayi ve Ticerat Anonim Şirketi, Robin d.o.o., Agro-vet d.o.o., Kašik d.o.o. te Poljocentar d.o.o..

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti