Petak, 9. prosinca 2022.

Hoće li najbolji Slavenov napadač otići već u zimi, ili će ostati kao jak adut u borbi za Europu?

Odlična Hoxhina izdanja nisu prošla nezamijećeno ni na nogometnoj tržnici. Njegova je cijena na Transfermarktu nedavno skočila na 800.000 eura, no u Miškininu 10 mogle bi sletjeti i izdašnije ponude

Preporučujemo

Odličnu jesensku polusezonu odigrao je Slaven Belupo. Plasman na četvrto mjesto ljestvice SuperSport HNL-a definitivno je iznad svih očekivanja.

Tome treba dodati i prolaz u četvrtfinale Kupa. Momčad trenera Zorana Zekića donijela je puno radosti svojim navijačima.

U navijačkim redovima, dakako, živi i nada u ponovni izlazak u Europi u 2023. godini. Posljednji put Farmaceuti su Europu igrali 2012. godine, kad su se u 3. pretkolu Europske lige oprostili pobjedom protiv Athletic Bilbaa u Koprivnici (2:1).

Arbër Hoxha
Arbër Hoxha // Foto: NK Slaven Belupo

Jedan od ključnih igrača u uspješnoj Slavenovoj jeseni bio je Arbër Hoxha, kosovski krilni napadač koji je postigao šest pogodaka te se nalazi na prvome mjestu klupske ljestvice strijelaca.

Odlična Hoxhina izdanja nisu prošla nezamijećeno ni na nogometnoj tržnici. Njegova je cijena na Transfermarktu nedavno skočila na 800.000 eura, no u Miškininu 10 mogle bi sletjeti i izdašnije ponude.

Nema dvojbe da će Slaven unovčiti Hoxhu, pitanje je samo kad će klupski čelnici to odlučiti napraviti. Vrlo ozbiljnih upita ima već sad, a zimski prijelazni rok počinje u siječnju 2023. godine.

Hoxhina je prodaja, dakle, vrlo izvjesna. Nije nemoguće da ode već u zimi, no njegovim bi ostankom Slaven na proljeće imao jakog aduta u borbi za europski plasman.

Bit će zanimljivo vidjeti kakvu će odluku donijeti Slavenovi čelnici. Naravno, ako za Hoxhu već sad dobiju i službenu ponudu…

Arbër Hoxha
Arbër Hoxha nakon pogotka Hajduku // Foto: NK Slaven Belupo
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti