Srijeda, 28. veljače 2024.

Hrvačica Podravke Petra Toth osvojila zlatnu medalju u Gospiću

Petra je nastupila u kategoriji do 36 kilograma i u uzrastu mlađih djevojčica (2009 - 2011.) te je uz dvije sigurne pobjede osvojila prvo mjesto

- Oglas -

Članovi Hrvačkog kluba Podravka u subotu su nastupili na međunarodnom turniru Gospić Open 2022.

U konkurenciji 201 natjecatelja i natjecateljica Podravka se predstavila s četiri hrvača i s jednom hrvačicom, Petrom Toth, koja je ujedno bila i najuspješnija.

Petra je nastupila u kategoriji do 36 kilograma i u uzrastu mlađih djevojčica (2009 – 2011.) te je uz dvije sigurne pobjede osvojila prvo mjesto.

- Oglas -

Među mlađim dječacima (2009. – 2011) Podravka je imala dva predstavnika. Nikola Golubović Matan nastupio je u kategoriji do 40 kilograma te je ostao bez plasmana iako je pokazao vrlo dobro hrvanje u dvije borbe koje su otišle u korist njegovog protivnika.

HK Podravka
Hrvači Podravke u Gospiću // Foto: HK Podravka

Bez plasmana je ostao i Leon Kolar u kategoriji do 54 kilograma uz ostvarenu jednu pobjedu i jedan poraz.

U starijim dječacima (2007. – 2008.) nastupili su Aryan Das do 48 kilograma i Filip Kuharić do 68 kilograma. Aryan je ostvario po jednu pobjedu i jedan poraz u grupnoj fazi natjecanja te je dobio priliku u repasažu. Ipak, izgubio je u meču koji je bio neizvjesan do samoga kraja te mu je pripalo četvrto mjesto.

Na sličan način je i Filip završio svoje natjecanje, pobijedio je u prvom kolu, te u drugom i posljednjem izgubio i na kraju osvojio četvrto mjesto.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti