Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

Hrvačica Podravke Veronika Vilk brončana na Europskom prvenstvu

Veronika je i prošle godine polučila izvrstan uspjeh osvajanjem trećeg mjesta na Prvenstvu Europe za uzrast starijih djevojčica (do 15 godina) te je ovo samo još jedna potvrda njezine kvalitete

Preporučujemo

Slatinčanka Veronika Vilk, hrvačica Podravke s trenutačnom koprivničkom adresom, ostvarila je izvrstan rezultat na Prvenstvu Europe za kadetkinje koje se održava u Bukureštu.

Veronika je tijekom četvrtka ostvarila dvije izvrsne pobjede, i to protiv predstavnice Latvije V. Irkle u osmini finala, dok je u četvrtfinalu svladala Rumunjku B. N. R. Surloi tušem.

Nakon toga u polufinalnom meču nažalost gubi od Turkinje A. Erkan te joj je preostaje borba za drugi dan i koja joj je osigurala 3. mjesto i brončnu medalju.

U tom posljednjem meču čekala ju je predstavnica Poljske J. K. Jaworska koju Veronika pobjeđuje tušem na samom početku borbe.

”Čestitke njezinom trenerskom sastavu iz Slatine koji su s njom godinama radili te ju izgradili, isto tako čestitke i njezinim roditeljima koji su odgojili iznimnu osobu s kojom je zadovoljstvo raditi. Nemojmo zaboraviti da je Veronika i prošle godine polučila izvrstan uspjeh osvajanjem trećeg mjesta na Prvenstvu Europe za uzrast starijih djevojčica (do 15 godina) te je ovo samo još jedna potvrda njezine kvalitete. Preostaje nam samo dalje strpljivo i marljivo raditi te ju pratiti u njezinom daljnjem razvoju i sportski uspjeh neće izostati niti u budućnosti”, poručuju iz Hrvačkog kluba Podravka.

- Advertisement -

Najnovije objave