Petak, 29. rujna 2023.

Hrvatska nogometna liga vraća se na Hrvatsku televiziju

Emisija 'Stadion' također ide dalje. Ljeti, od prvoga kola prvenstva, u svojem dosadašnjem terminu ponedjeljkom navečer u 20 sati, a s početkom jesenske sheme dobiti će i novi termin – nedjeljom u 21 sat, odmah po završetku posljednje utakmice kola

- Advertisement -

Od nove sezone građani Hrvatske ponovno će na Hrvatskoj televiziji moći pratiti Hrvatsku nogometnu ligu.

Hrvatska radiotelevizija se tim povodom oglasila priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

“Nakon uspješnog završetka višemjesečnih pregovora i partnerskog dogovora s vlasnikom televizijskih i radijskih prava, Hrvatskim Telekomom, Hrvatska radiotelevizija (HRT) s ponosom i zadovoljstvom objavljuje kako se prijenosi utakmica Hrvatske nogometne lige vraćaju na Drugi program Hrvatske televizije (HRT-HTV2).

- Advertisement -

Iako smo cijelo ovo vrijeme kroz naše informativne i specijalizirane emisije pratili događanja u domaćem nogometu, prijenosi utakmica HNL-a ponovno se vraćaju u program HTV-a nakon 2011. godine.

Ugovorom, čije je trajanje 4 godine, te pokriva natjecateljske sezone 2022./ 23., 2023./ 24., 2024./ 25. i 2025./ 26., HTV ima pravo na prijenos 27 utakmica u jednoj sezoni, kao i na korištenje sažetaka i pregleda svih utakmica kroz svoj informativni i sportski program. To ujedno znači kako će za vrijeme trajanja ugovora našim gledateljima ukupno biti dostupno 108 utakmica HNL-a.

S početkom jesenske sheme programa, sredinom rujna, od 10. kola gledatelji će svake nedjelje od 15 sati na HTV-2 moći pratiti prijenose utakmica sve boljeg i zanimljivijeg domaćeg nogometnog prvenstva.

Emisija ‘Stadion’ također ide dalje. Ljeti, od prvoga kola prvenstva, u svojem dosadašnjem terminu ponedjeljkom navečer u 20 sati, a s početkom jesenske sheme dobiti će i novi termin – nedjeljom u 21 sat, odmah po završetku posljednje utakmice kola, čime će Sportski program HTV-a svojim gledateljima omogućiti brz i kvalitetan pregled svih zanimljivosti koje nudi domaći nogomet”, stoji u objavi s HRT-a.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti