Petak, 19. srpnja 2024.

Hrvatski malonogometaši u finalu Socca Europskog prvenstva

Hrvatska će u finalu igrati protiv Kazahstana, aktualnih europskih i svjetskih prvaka. Utakmica je na rasporedu u 19:30 sati po hrvatskom vremenu, uz prijenos na SportKlubu 9 i MaxSportu 2

- Oglas -

Hrvatska socca reprezentacija plasirala se u finale Europskog prvenstva u moldavskom Kišinjevu nakon što je u polufinalu svladala Rumunjsku s 4:2.

Naša reprezentacija povela je u petoj minuti preko Ante Kovačevića. Rumunjski vratar bio je isključen na dvije minute te su naši igrači sjajno iskoristili igru s igračem više u polju i poveli.

Svega dvije minute kasnije stvari se vraćaju na početak. Nakon nespretnosti u hrvatskoj obrani najbolje se snašao fantastični Radu Burciu i izjednačio.

- Oglas -
Socca
Foto: Socca Croatia

Početkom drugog poluvremena Hrvatska ponovno vodi. U 24. minuti gol je sjajnim udarcem postigao Kovačević, na asistenciju Borne Vidićeka. Nakon nekoliko pokušaja sa svake strane izabranici Dine Kovača povećavaju vodstvo na 3:1. Ovoga puta Vidićek je strijelac, a Edi Ljubas asistent.

Kako bi utakmica ipak imala dramatičan završetak pobrinuo se Ionut Barculet u 36. minuti kada je poentirao za 3:2. Do kraja utakmice Rumunji su pokušavali izjednačiti u igri s golmanom-igračem, ali na kraju je utakmicu zaključio Borna Vidićek pogotkom u prazna vrata za konačnih 4:2.

Hrvatska će u finalu igrati protiv Kazahstana, aktualnih europskih i svjetskih prvaka. Utakmica je na rasporedu u 19:30 sati po hrvatskom vremenu, uz prijenos na SportKlubu 9 i MaxSportu 2.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti