Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

‘Hvala ti naš predsjedniče na svemu od srca, pravog onog Podravkaškog kojeg si stalno s ponosom isticao’

Prerano preminuli predsjednik Podravkine uprave svakim je danom, svakom odlukom, aktivnošću, projektom, sastankom ili druženjem pokazivao koliko je svog znanja, volje, iskustva i srca ugradio u "kompaniju sa srcem"

Preporučujemo

“Jednom Podravkaš, uvijek Podravkaš, riječi su koje je Marin Pucar kao predsjednik Podravkine uprave znao vrlo često govoriti u uvijek emotivnim obraćanjima svojim Podravkašicama i Podravkašima. I nisu to bile samo riječi. Svakim je danom, svakom odlukom, aktivnošću, projektom, sastankom ili druženjem pokazivao koliko je svog znanja, volje, iskustva i srca ugradio u “kompaniju sa srcem”.

Svoju profesionalnu karijeru započinje u prehrambenoj industriji Gavrilović iz koje 2001. prelazi u Danicu – mesnu industriju Podravke gdje 2002. postaje njezin direktor prodaje, marketinga i razvoja. Godine 2003. imenovan je izvršnim direktorom tržišta Hrvatske u Podravki. Ulogu člana uprave Podravke obnaša od 2008. do 2012. nakon čega odlazi u Zvečevo na mjesto člana uprave, a 2014. postaje predsjednikom uprave Zvečeva te tu funkciju obnaša do kolovoza 2016. godine. Nakon toga, u veljači 2017. godine slijedi povratak u Podravku gdje postaje predsjednikom uprave.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te na istom fakultetu završio poslijediplomski znanstveni studij Teorija i politika marketinga. Svoje obrazovanje nastavlja i dalje te, pored ostaloga, 2020. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku završava doktorski studij Management na temu “Strategija upravljanja širenjem marke u hrvatskoj prehrambenoj industriji”.

“Značajno poslovno iskustvo, kontinuirano obrazovanje, liderske sposobnosti i nevjerojatna energija, doveli su Podravku pod njegovim vodstvom do najboljih rezultata u svojih više od 70 godina postojanja. To je prepoznala i poslovna zajednica tako da pored brojnih funkcija koje je obnašao, između ostalog i kao zamjenik predsjednika upravnog odbora Hrvatske gospodarske komore, u kolovozu 2020. godine izabran je za predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca.

Ovim putem u ime svih Podravkašica i Podravkaša izražavamo najiskreniju sućut ožalošćenoj obitelji i prijateljima.

Hvala ti naš predsjedniče na svemu od srca, pravog onog Podravkaškog kojeg si stalno s ponosom isticao”, istaknuli su iz koprivničke kompanije.

Marin Pucar rođen je 1971. godine u Zadru, a preminuo je jutros, nakon duge i teške bolesti, u koprivničkoj bolnici.

- Advertisement -

Najnovije objave