Srijeda, 31. svibnja 2023.

I druga rumunjska rukometašica napušta Podravku Vegetu

Klub će se okrenuti mlađim igračicama, a u budućnosti će orijentacija biti na hrvatske rukometašice, uz pokoje kvalitetno inozemno pojačanje

Julija Dumanska objavila je kako napušta Podravku Vegetu na kraju sezone. Rumunjska reprezentativna vratarka vraćaa se kući i od sljedeće sezone branit će za Gloriju Bistritu.

I njena sunarodnjakinja Bianca Bazaliu odlazi iz Koprivnice, i to u isti klub, koji će angažirati još jednu rumunjsku reprezentativku, Cristinu Laslo.

Gloria Bistrita objavila je kako njih tri dolaze u klub na početku nove sezone, dakle na ljeto. Međutim, naš izvor blizak vodstvu Podravke Vegete kazao nam je kako je Bazaliu već dogovorila prijevremeni raskid s Koprivničankama.

Klub će se okrenuti mlađim igračicama, a u budućnosti će orijentacija biti na hrvatske rukometašice, uz pokoje kvalitetno inozemno pojačanje.

Zanimljivo je da su nakon smjene trenera Nevena Hrupeca kojem je presudio domaći poraz od Lokomotive iz Podravke otišle već dvije igračice koje su prošlog ljeta s njim stigle u klub. Osim Bazaliu, u klubu nije ni Srpkinja Bojana Milić koja je prešla u mađarski Mosonmagyarovar.

Odlaskom dvije inozemne igračice ostvarit će se i značajna ušteda u klupskom proračunu…

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti