Četvrtak, 18. srpnja 2024.

I mladi splitski tenisači nisu odoljeli Smuteku

Sudionici i posjetitelji turnira imali su priliku uživati i u bogatoj Smutek ponudi, raznim vrstama doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih i sezonskih menija po pristupačnim cijenama

- Oglas -

U organizaciji Teniskog kluba Koprivnica od 19. do 22.kolovoza održan je turnir Lino Kup, turnir četvrtog ranga za dječake i djevojčice do 14 godina.

Sudionici i posjetitelji turnira imali su priliku uživati i u bogatoj Smutek ponudi, raznim vrstama doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih i sezonskih menija po pristupačnim cijenama.

Sve dane turnira Smutek je pripremao svježu, domaću i finu okrijepu, a posebnu zahvalu dobio je od splitskog kluba “Split Tennis Team”, koji je bio oduševljen cjelokupnom ponudom. Najviše su im se dojmile tortilje, podravski rižoto i palačinke.

- Oglas -

Podršku u teniskim mečevima mladim i perspektivnim tenisačima dao je i Mirko Reciklirko koji se i sam okušao u teniskim pokretima.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti