Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

I ove godine uoči Svih svetih u varaždinskoj katedrali molitveno-slavljeničko bdjenje ‘Holywin’

Program će biti u znaku "blaženika naših dana" bl. Carla Acutisa. Započet će svetom misom koju će predslaviti vlč. Ivan Grbešić, duhovnik Bogoslovnog sjemeništa. Potom će održati i kraću duhovnu obnovu uz katehezu o bl. Carlu Acutisu te će uslijediti slavljeničko klanjanje

Preporučujemo

Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije tradicionalno organizira molitveno-slavljeničko bdjenje uoči svetkovine Svih svetih – “Holywin” – pod geslom “Život i primjer bl. Carla Acutisa”. Bdjenje će se održati u nedjelju, 31. listopada, u varaždinskoj katedrali s početkom u 20.30 sati.

Program će biti u znaku “blaženika naših dana” bl. Carla Acutisa. Započet će svetom misom koju će predslaviti vlč. Ivan Grbešić, duhovnik Bogoslovnog sjemeništa. Potom će održati i kraću duhovnu obnovu uz katehezu o bl. Carlu Acutisu te će uslijediti slavljeničko klanjanje.

Kao priravu za ovogodišnjih “Holywin” Ured za pastoral Mladih Varaždinske biskupije pripremio je devetnicu bl. Carlu Acutisu.

Holywin je nastao kao katolički odgovor na marketinški propagirani poganski blagdan Noć vještica ili Halloween, koji je izravno suprotstavljen katoličkoj tradiciji.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti