Subota, 21. svibnja 2022.

Ivan Vuk iz koprivničke udruge Bolje sutra osvojio treće mjesto na gastro natjecanju Amorova žlica

Mentor mu je bio Melkior Bašić, a na fantastičnom uspjehu, među ostalim, čestitao mu je i najuspješniji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije u povijesti Zlatko Dalić. Inače, Amorova žlica gastro je natjecanje za osobe s invaliditetom

Preporučujemo

Amorova žlica gastro je natjecanje za osobe s invaliditetom. Radi se o projektu kojem je organizator Udruga UNUO (Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja), a potporu pruža Hrvatska provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca.

U prvom izdanju Amorove žlice Ivan Vuk iz Udruge osoba s invaliditetom ”Bolje sutra” grada Koprivnice bio je i više nego sjajan. Na finalnom natjecanju dvorani sv. Franje u Zagrebu osvojio je treće mjesto.

Mentor mu je bio Melkior Bašić, a na fantastičnom uspjehu, među ostalim, čestitao mu je i najuspješniji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije u povijesti Zlatko Dalić.

– U projekt je uključena 21 županija iz koje nam dolazi 51 institucija, a bodovanjem stručnog žirija u finale je ušlo 13 natjecatelja. Svaki finalist će, ovisno o kategoriji u kojoj se natječe, u inkluziji s jednim stručnim mentorom prigotoviti i servirati jelo po izboru mentora, izraditi koktel po izboru mentora te prezentirati hranu i piće – pojasnio je organizator uoči velikog finala.

Nadbiskupski tajnik i vicekancelar Zagrebačke nadbiskupije vlč. mr. Dario Kral na kraju natjecanja uručili su medalje za prva tri natjecatelja koja osvajaju putovanje u Rim pod pokroviteljstvom Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca i udruge UNUO.

- Advertisement -

Najnovije objave