Nedjelja, 2. listopada 2022.

Osnovana je Škola nogometa Općine Koprivnički Ivanec: ‘Djeca su naša budućnost’

Za predsjednika je izabran Siniša Bartolović. Dopredsjednik će biti Davor Prlok, tajnik Andrija Medvarić, a blagajnik Luka Čevis. U radu Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec sudjeluju svi njihovi klubovi, i to NK Sloga, NK Bratstvo, NK Rudar i NK Jedinstvo

Preporučujemo

Osnovana je Škola nogometa Općine Koprivnički Ivanec. Sve odluke na osnivačkoj skupštini, održanoj u nedjelju u prostorijama NK Bratstva u Kunovcu, donijete su jednoglasno, a za predsjednika je na četverogodišnji mandat izabran Siniša Bartolović. Dopredsjednik će biti Davor Prlok, tajnik Andrija Medvarić, a blagajnik Luka Čevis.

Upravni odbor čini 13 članova iz redova osnivača, a to su Mihael Sremec, Davor Prlok, Andrija Medvarić, Luka Čevis, Aleksandar Potroško, Siniša Bartolović, Mihael Budin, Krešimir Petran, Nikola Lesar, Tomislav Biškup, Ivan Žnidar, Ivica Toth i Božidar Vrabelj.

Odvjetnik Bruno Čer imenovan je za likvidatora, a osobe ovlaštene za zastupanje udruge su Bartolović i Medvarić, predsjednik i tajnik.

Osnivačka skupština Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec
Detalj s osnivačke skupštine Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec // Foto: Zvonimir Markač

Uz potporu Općine Koprivnički Ivanec, u ovaj odličan projekt uključeni su svi klubovi s područja općine. Dakle, Sloga Koprivnički Ivanec, Bratstvo Kunovec, Rudar Botinovec i Jedinstvo Pustakovec.

– Prvi korak je napravljen. Nakon dugog niza godina, konačno je osnovana zajednička Škola nogometa svih klubova s područja naše općine. Puno se o tome već govorilo, ali očito nije bilo dovoljno sluha od prijašnjih vlasti da taj projekt i zaživi. Htio bih zahvaliti mladim ljudima koji su se odlučili za taj posao. Želim im puno uspjeha u radu i iskreno im čestitam na hrabrosti jer djeca su naša budućnost – istaknuo je načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj, naglasivši da će od njih imati veliku podršku.

Načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj dao je podršku projektu
Načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj dao je podršku projektu // Foto: Zvonimir Markač

– Kao novi načelnik Općine Koprivnički Ivanec ovo smatram i nekim svojim uspjehom jer ulaganje u djecu nam je svima iznimno bitno. U planu je novo malonogometno igralište u Koprivničkom Ivancu, a s njegovim završetkom krenulo bi i okupljanje djece u novoosnovanu Školu nogometa. Potrudit ćemo se animirati što veći broj djece, a želja nam je krenuti s barem dvije nogometne selekcije. Sva djeca dobro su došla, a naravno da su vrata u Školu nogometa otvorena i za djecu izvan granica naše općine – poručio je načelnik Vrabelj.

Bartolović je nadaleko poznat kao vrsni nogometaš, a od ljeta ponovno igra za svoj matični klub Slogu. Njegovim povratkom iz cvetkovečkog Tehničara, gdje je ostavio dubok trag, Sloga je krenula u ‘podomaćivanje’ momčadi i to se pokazalo jako dobrim potezom. I ova Škola nogometa pokazatelj je u kojem smjeru žele ići nogometni klubovi s područja općine.

– Prije svega zahvaljujem svima onima koji su podržali ovaj naš projekt i mene kao predsjednika. Pred nama je puno posla, znamo svi kakva nam je situacija s nogometom u županiji. Zahvaljujem i Općini Koprivnički Ivanec koja je stala uz nas – kazao je Bartolović.

Otkrio je kako će početi raditi s najmlađima, a ovisno o prijavama vidjet će još koje će kategorije imati. Nekakav minimalan cilj, kao što je rekao i načelnik Vrabelj, dvije su selekcije.

– Dugoročni cilj je da svi klubovi s područja naše općine imaju kvalitetnije seniorske momčadi i što više svojih domaćih igrača. Velik je ovo izazov za sve nas, ali jako mi je drago da smo i službeno pokrenuli cijelu priču – iskren je Bartolović.

Siniša Bartolović, predsjednik Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec
Siniša Bartolović, predsjednik Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec // Foto: Zvonimir Markač

Dodao je kako će se treninzi održavati u svim općinskim mjestima jer žele da što više ljudi vidi da se krenulo s ozbiljnim radom, a tako će, uvjeren je, animirati i veći broj djece.

– Sa samim treninzima startat ćemo negdje u proljeće i ovim putem pozivamo roditelje da upišu djecu u našu Školu nogometa. S njima će raditi kvalitetni treneri, a potrudit ćemo se da djeci omogućimo i što bolje uvjete za rad. U natjecanja ćemo krenuti od iduće sezone stoga imamo dovoljno vremena da se svi zajedno dobro pripremimo – zaključio je predsjednik Bartolović.

Siniša Bartolović i Zoran Vrabelj
Siniša Bartolović i Zoran Vrabelj // Foto: Zvonimir Markač
- Advertisement -

Najnovije objave